Bizony érdemes néha beleásnunk magunkat a statisztikákba, hiszen ha jól olvasunk a sorok között, könnyedén javíthatunk a teljesítményünkön.

Amióta Rell a nyár elején megkapta a frissítését, sok League of Legends-játékos kezdte végre felismerni, mekkora potenciál rejlik benne, mint tökéletes fenyegetés egy all-in csapatösszetételben.

A 13.13-as ciklusban például az Iron Maiden jelenleg 53 százalékos győzelmi aránnyal rendelkezik, ami kategóriájában a legmagasabb a Platinum (vagy jobb) játékosok között a U.GG statisztikái szerint. Az alsó ösvényt szabályosan uralja Miss Fortune mellett, a duó lenyűgöző, 56 százalékos győzelmi aránnyal büszkélkedhet.

Miss Fortune és Rell tökéletes párosítást alkotnak boton, mivel a képességkészleteik kiválóan működnek egymással. Rell leköti az ellenséget, miközben Miss Fortune félelmetes sebzést okoz másodpercenként az E-jével és Ultijával egy időben. Ha helyesen időzítjük a képességeket, ez a duó power pick egy egész csapatot képes megtizedelni néhány másodperc alatt.

Egyedülállósága alapján Rell nagyszerű választás minden olyan támogató számára, aki a harciasságra vágyik. Rengeteg sebzést képes felszívni a páncélja és a mágikus ellenállása miatt, amelyet a Break the Mold nevű passzívból kap, miközben kétféle CC-t is hoz.

Összességében Rell új frissítése sokkal megbízhatóbb tömegszabályozást (crowd control – CC) adott a bajnoknak, amit több játékhelyzetben is jó eredményekkel alkalmazhatunk, a játék eleji összecsapásoktól a játék végén zajló csapatharcokig.

Ezt olvastad már?

Ha van otthon egy marék Legód, akkor ezt az INGYENES appot neked találták ki

×