Az Epic Games Store nem késlekedik, hogy a segítségedre siessen egy újabb díjmentes játékkal, amivel el lehet ütni a szünidőt.

2023.07.14. – Rejtvényekben és izgalmas nyomkeresésben gazdag örömökkel lep meg az Epic Games a következő ingyenes játékban, amit majd megkötések nélkül vihetsz és tarthatsz meg örökre.

Murder by Numbers

A Mediatonic fejlesztette, manga stílusú kalandjáték 2020-ban jelent meg Switchre és a PC-re. A felépítése egészen párját ritkító: vizuális regények és nongram-stílusú logikai feladványok hibridje. Gyakorlatilag mindenkinek bejött:

  • Steam: 9/10
  • Google: 95%
  • Metascore: 79

A rejtvény vezérelt cselekmény 1996-ban, Los Angelesben játszódik. Honor Mizrahi színésznő a központi karaktered, aki egy sikeres nyomozós sorozatban játszik. Az egész akár vidám és könnyed lehetne, de a főnökét egyszer csak holtan találja, alig néhány perccel azután, hogy kirúgta őt, így… na ki más lenne a gyanúsított? Saját rejtélyes gyilkossági ügyének főszereplőjeként kell kibogoznia a szálakat, és ebben csak egyetlen segítője van, SCOUT, aki egy különös esemény után leselejtezett felderítőrobot.

A bizarr nyomozópárosnak az a feladata, hogy tisztázza Mizrahi nevét. Ehhez meg kell vizsgálnod egy sor gyilkosság körülményeit tévéstúdiókban, csillogó díjátadókon, transzvesztita klubokban és még sok más helyen. Tárj fel egy sötét összeesküvést, a fura és érdekes karakterek vad skálájának kihallgatásával, mindezt a 90-es évek divatja, zenéje és hangulata közepette.

 

A Murder by Numbers alapjáraton 4140 forintodba fájna az Epic Games Store-ban, de mi kibírnánk jövő csütörtökig, hiszen július 20-a 17 órától egy teljes héten át ingyen letölthető és örökre megtartható.

Addig is erre csapnánk le a helyedben:

Akciófigyelő | 5300 forint helyett teljesen INGYEN szállhatunk fel a ‘low poly’ szerelemvonatra

×