Nem minden nap van lehetőségünk olyan castingra jelentkezni, melynek tétje, hogy mi legyünk egy videojáték főszereplője.

2023.07.13. – Azt talán már mindenki tudja, hogy a videojáték-karakterek mozgása és hangja mögött valódi színészek állnak, vagyis minden egyes jelenetet motion capture technikával vesznek fel, később pedig azt alakítják át úgy, ahogy végül a játékban látjuk. Így gyakorlatilag valódi színészek alakítanak videojáték-szereplőket, amire most neked is lehetőséged van. Bár Magyarországon nem sokszor van esély videojátékban szerepelni, a Hungaro Filmcasting – FilmCast Agency Kft. most ilyen castingot hirdetett.

„SZÍNÉSZEK! Videojáték főszerepére 30-38 éves, ~185 magas, ~85 kg, kifejezetten sportos férfit keresünk, egyeztetett nyári motion capture forgatásra!”

Ez olvasható a Hungaro Filmcasting Facebook oldalán, ahol valóban jelentkezni lehet a castingra, amennyiben megfelelünk az elvárásoknak. Jelentkezés július 14-ig arc és alak fotóval, telefonszámmal, méretekkel lehet a [email protected] e-mail címre. A tárgyba azt kell beírni: VIDEOJÁTÉK.

Sajnos az nem derült ki, hogy a milyen játékhoz keresnek szereplőt, sőt az sem, hogy magyar vagy külföldi fejlesztésről van-e szó. Mindenesetre ez egy ritka lehetőség arra, hogy mi magunk legyünk egy játék főszereplői, még akkor is, ha végül a figurát teljesen átalakítják a végső játékban. Elég bátor vagy, hogy jelentkezz?

Ezt láttad?

Nézd, amíg lehet! – 13 remek film és sorozat kerül ki Netflix kínálatából

×