Egy okos Xbox játékos megoldott egy ősi problémát, ráadásul egy autós akkumulátortöltő segítségével.

2023.07.12. – Nem vitás, hogy a lemerülő kontroller minden gamer ádáz ellensége. A PlyaStation esetében például nincs mit tenni, csatlakoztatni kell a töltőre, és mehet tovább a játék. Az Xbox felhasználók számára ez kicsit bonyolultabb dolog, hiszen ha lemerülnek az elemek, akkor le kell állni a játékkal, keresni kell másik elemet vagy feltölteni őket. A probléma általános, de valaki úgy tűnik, megoldotta. Legalábbis ezt állítja a GameRant.

Az Xbox kontrollert egy autós akkumulátortöltőhöz csatlakoztatta.

Matnheimer, aki a Redditen osztotta meg a megoldást, egy képet is mellékelt, amin jól látható, hogy egy autós akkumulátor-töltőhöz csatlakoztatta a kontrollert. Így órákon át tud játszani anélkül, hogy valaha is elemet kéne cserélni, vagy az elemek töltésére várni. Ilyen egyszerű lenne?

I will never run out of batteries again!
by u/Matnheimer in gaming

Nos, az akkumulátor-töltő feladata pontosan az, hogy akkumulátorokat töltsön, amibe az elemek is beletartoznak, ezért is kapott például ez a Duralast töltő USB-portot. A kommentek alapján azonban nem mindenkinek tetszik ez az okos megoldás. Egy játékos például azzal érvel, hogy ezzel tulajdonképpen visszatértünk a régi, vezetékes vezérlők világába, ami még több gondot okoz, mint a lemerülő kontroller. Mások szerint pedig túl bonyolult vagy épp nem elegáns megoldás.

Az viszont tény, hogy a Game Pass-nak köszönhetően például annyi jó játék van, hogy a lemerülő kontroller valóban nagy probléma lehet. Ha nem is akkumulátor-töltővel, de folyamatosan töltőtt elemmel érdemes felkészülni a nyárra.

Ehhez további tippeket is adunk:

Fogd meg a söröm: 13 gamer tipp, hogy tényleg élvezd a nyarat

 

 

×