Sok játékos egyetértett abban, hogy szerethetőbb volt a karakter régen, mint AD Carry.

Graves eredetileg nem jungler, vagy AD caster volt, hanem bizony ADC, ráadásul egy meglehetősen közkedvelt fajta. Ezért is volt nagy meglepetés, amikor a Riot Games új irányba terelte őt, s ezzel párhuzamosan a feledésbe taszította eredeti szerepét. Időről időre fel-felbukkan egy nosztalgiaposzt a nagyobb LoL fórumokon, pár hónapja például Redditen is téma volt Graves.

I feel very sad most current players have never and won’t ever try old Graves. I legitimately believe this champion would be a very popular ADC pick to this day had he never been changed to jungle.
by u/CheckAcademic9098 in leagueoflegends

„A régi Graves játékmenete sokkal gördülékenyebb és szórakoztatóbb volt” – mondta a poszt szerzője március 30-án. Kifejezetten rámutatott arra, hogy jobban szerette a Graves E működését az átdolgozás előtt.

Akkoriban Graves E-jével egy kiválasztott irányba dashelhettünk, majd bónusz támadási sebességet kaptunk egy rövid időre. Sőt a repesz (shell) mechanika is hiányzott még a kitjéből, így egész nap lehetett auto attackokkal aprítani az ellent.

 

Graves automatikus támadásai és bónusz támadási sebessége az E-jéből fakadóan a fő okai voltak annak, hogy milyen szerepet töltött be a játékban. Mielőtt az átdolgozásával a dzsungelbe vándorolt volna, a Kívülálló elsősorban AD Carry volt. Az automatikus támadások korlátozottsága és azok terjedése miatt ma már gyakorlatilag lehetetlen őt hatékonyan használni ebben a szerepben.

Sok játékos egyetértett abban, hogy szerethetőbb volt Graves régen, mint AD Carry. Többeknek elkeserítő volt látni (többek között nekem is), hogy a Riot Games más feladatkört szán neki.

Ezt olvastad már?

Titkos buffot kapott az egyik Warzone AR? – Használd ki, amíg nem késő

×