A sok-sok rémisztőan gagyi cápás film után most olyan készült, amiben egy aranyos plüssállat válik vérszomjassá.

2023. 02. 09. – Emlékeztek még a Asylum stúdió nagysikerű, ám annál gagyibb cápás tornádós filmjeire, amiket már csak azért gyártottak, hogy szórakoztassák a közönséget? Nos, úgy tűnik, hogy a Sharknado után most itt az újabb őrület, amin lehet majd röhögni – szúrta ki a Mafab magazin.

Egy friss ZS-kategóriás, kis költségvetésű film készült, melyben egy plüss cápa válik ragadozóvá.

Itt az előzetes:

 

A „Sea Shark Swim” című sorozat nagyon népszerű a gyerekek körében, rekordokat döntöget a közösségi médiában és a legnépszerűbb streaming platformokon. Az egyik legnagyobb rajongó, egy Kirby nevű kisfiú különleges ajándékot kap apjától, a híres cápavadásztól, Brock Bannertől – a sorozatból ismert plüsscápát! Brock azonban, azt gondolván, hogy ez egy szerencsehozó amulett lesz, a játékba rejtette egy veszélyes cápa fogát, amelyet nemrég fogott ki és ölt meg. Hamarosan a babát megszállja a gonosz tengeri fenevad szelleme! Amikor a gyerek egy gonosz bébiszitterrel tölti a hétvégét, a baba életre kel, embereket eszik és pusztítást hagy maga után a házban” – olvasható a Doll Shark leírásában.

Természetesen nem kell szuperprodukcióra számítani, aki azonban szereti az ilyen kategóriában készülő filmeket, mert mondjuk jól szórakozik rajta, annak mindenképp ajánljuk. A film elvileg április óta elérhető az srscinemastore.com oldalán. Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

YouTube, Disney+, Netflix – mindet csúnyán veri a TikTok a fiataloknál

 

 

×