Váratlanul visszatért az egyik legjobb akció, amivel piszok olcsón játszhatunk fantasztikus címekkel.

2023.07.07. – Nem vicc! 300 forintért cserébe tényleg végigjátszhatod a Grand Theft Auto V-öt, az Atomic Heartot, a legújabb Need for Speedet, de még a FIFA 23 sokszor idegőrlő meccseibe is fejest ugorhatsz. Sőt, mindezeket felül egy csomó másik fantasztikus és érdekes játék közül válogathatsz, az egész pedig nem kerül többe egyetlen gombóc fagyinál.

Ha csapdát szimatolsz, rossz helyen jársz, trükk azonban akad: az említett játékokat ugyanis a Game Pass kínálatából lehet ennyi pénzért elérni. Várj, de az már nincs! – vághatod rá, de tévedsz. A Microsoft pár hónapja valóban kivezette a 300 forintos / 1 dolláros kedvezményes előfizetési akcióját, de mivel a vártnál lassabban akaródzik növekedni a Game Pass felhasználói bázisa, most a rehabilitálása mellett döntöttek.

Rossz hír viszont, hogy 300 forintért csak az új előfizetők nevezhetnek be a játékszolgáltatás két konstrukciójának első hónapjába. A PC Game Pass, illetve a minden hozzáférést és előnyt tartalmazó Ultimate csomag eszerint egy hónapig három darab százasba kerül csupán, és csak utána kérik el a teljes árú havidíjat – ami előbb esetében 3000 ft-ot, utóbbiéban már a megemelt 4790 ft-ot jelenti.

Jó hír, hogy még ha le is mondod utána az előfizetést, egyetlen hónap alatt egy csomó játék végére lehet érni.

Apropó áremelés: a mai naptól kezdődően (majdnem) mindenkinél megdrágult a Game Pass. Az Ultimete-ért mostantól 4190 forint helyett 4790 ft-ot kérnek, a konzolos hozzáférésért pedig az eddigi 3000 forint helyett 3190 ft-ot akasztanak le a játékosokról. A kizárólag PC-s szolgáltatás egyelőre megmarad 3000 ft-nak.

Ezzel együtt pedig megváltozik a kisebb konstrukciókról nagyobbakra váltás is: eddig 1:1 arányban lehetett Goldról vagy sima GP-ről Ultimate-re váltani, mostantól viszont már idő és árarányosan 3:2-ben fog súlyozni a rendszer, ami szükség esetén (pl. közeli számlázási idő) egy nappal felfelé kerekít majd. Ha például 90 napos Xbox Live Gold vagy PC Game Pass előfizetésed van, majd 1 dollárért átváltod, akkor 60 napos Xbox Game Pass Ultimate hozzáférésed lesz.

Ezt is érdemes elolvasnod:

10-10 csodálatos játék a Game Pass és a PS+ kínálatából, amit magadtól sosem indítanál el

×