A legutóbbi szivárgás nem csak a játék készülésére utal, hanem az új karaktere és egy lehetséges történetszálra is fény derülhetett.

2023.07.02. – Aki esetleg lemaradt volna róla, érdekes szivárgások jelentek meg a hétvégén, ami arra utal, hogy a Naughty Dog fejlesztőcsapata már dolgozik a nagy sikerű The Last of Us játék folytatásán. A Part 3 részletei két ismert szivárogtatótól származnak,  akik egyébként inkább filmes és sorozatos hírekről ismertek. Miközben a Naughty Dog nem árul semmit arról, hogy valóban készül-e a játék, DanielRPK már arról beszél, hogy a harmadik részben milyen új karakterekkel találkozunk majd.

Az új karakterek és némi történetszál is kiszivárgott.

Az új karakterek, Lucas, Mason, Val, Ezra és Gracie elvileg egy scavengers nevű csoporthoz tartoznak, akik egy város peremén élnek, egy régi-régi házban. Ez gyakorlatilag a bázisa az 5 túlélőnek.

  • Lucas barátságos férfi, de kapcsolata egy társával olyan fordulatot tartogat, ami megmutatja a sötét oldalát
  • Mason egy volt katona. Amikor Val lesz a vezető, Masonnek választania kell az Ezra és a ház iránti hűsége között
  • Val a csoport vezetője
  • Ezra akarja venni a ház irányítását Val-tól
  • Gracie – 18-25 éves (nincs más adat erről a karakterről)

Ami a visszatérő karaktereket illeti, a szivárogtató ViewerAnon szerint Ellie legalább olyan fontos szerepet kap az új részben, mint a The Last of Us Part 2-ben. Arról egyelőre nem esett szó, hogy Abby és Lev visszatérnek-e a sorozat következő részében. ViewerAnon szerint, hogy a Part 3 „forgatása” (motion capture) már idén elkezdődik.

Még 2021-ben Neil Druckmann, a Naughty Dog vezetője azt nyilatkozta, hogy a stúdiónak már van egy történetvázlata a The Last of Us 3-hoz, amely reményei szerint egy nap nap napvilágot láthat. Ekkor azonban még fejlesztés nem történt.

Idén év elején Druckmann azt nyilatkozta, hogy a Naughty Dog nyitott a harmadik rész iránt, de csak akkor, ha a csapat képes egy olyan lebilincselő történettel előállni, ahogyan az első és második rész esetében is történt.

„A The Last of Us esetében rajtunk múlik, hogy folytatni akarjuk-e vagy sem… Ha nem tudunk kitalálni valamit, akkor a 2. réss nagyon erős befejezése lesz a vége” – mondta Druckmann januárban. Sajnos mivel ezek szivárgások, semmit sem lehet biztosra venni. Te örülnél a folytatásnak?

Ez is érdekes:

Végre tényleg véget ér az Attack on Titan – Ekkor jön az utolsó rész

×