Bár a Pokémon játékok nem érhetőek el PC-n, van egy most megjelent új játék, ami teljesen ingyenes és majdnem olyan.

Aki nagyon szereti a Pokémont, bizonyára hallott már a teljesen hasonló szörnyeket, világot és hangulatot idéző Temtemről, ami viszont elérhető volt PC-n is. Bár rengeteg RPG játék közül választhatunk PC-n, egyikben sincs meg az a cuki, based battle feeling, mint a Temtemben. A színes, Pokémon ihletésű játék most spin-off részt kapott, ami ráadásul a Steamen teljesen ingyen elérhető.

Megjelent a Temtem Showdown.

 

A fejlesztő Crema és a kiadó Humble Games összefogott, hogy egy új, különálló battle játékot dobjanak piacra. A Temtem Showdown abban hasonlít a Pokémon saját Showdown alcímű játékához, hogy teljes egészében a harcra koncentrál, a semmiből építheted fel a csapatodat, hogy rögtön belevethesd magad az online PvP-be. Nem kell aggódnod a Temtemed szintje vagy bármi más miatt.

Ha a ranked játékmódot választod, akkor a ranglétrát kell megmásznod, fejlesztened a képességeidet, és megnézned, hogy mennyire állsz helyt új és tapasztalt Temtem-edzőkkel szemben. A Showdown a Temtem jellegzetes 2v2 harcrendszerét nyújtja, miközben megadja azt a szabadságot, hogy stratégiával harcolj.

A Temtem Showdown most ingyenesen elérhető a Steamen, és innen töltheted le.

Ha szereted a Pokémon játékokat, akkor ezt is szeretni fogod!

Ezt láttad?

Tudod-e, mit jelent a Z a Dragon Ball Z-ben? – Nem, nem Zed-et

×