Ezzel garantáltan bosszanthatjuk ellenfeleinket.

A Warzone és Modern Warfare II negyedik közös szezonja másfél hete startolt el. A frissítés rengeteg újdonságot magával hozott. Az új fegyvereken, pályákon és újításokon kívül természetesen a korábbi játékszerek sem úszták meg a dolgot. Ezúttal sem maradtunk gyengítések, erősítések nélkül, ráadásul a frissen érkezett AR és SMG is kifejezetten erősnek bizonyult.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a régebbi fegyverek közül néhány ne kapott volna új életre. Kiváló példa lehet erre a KV Broadside, mely továbbra is olyan erős, hogy a Ranked játékmódban nem is használhatjuk. A SO-14 pedig pillanatok alatt a legjobb 5 fegyver közé érkezett múlt héten, előtte pedig a legjobb húszban sem találhattuk meg.

Így szerelheted fel az undorító párost!

A loadoutokat ezúttal is WarzoneLoadoutnak is a hasznos weboldalának köszönhetjük. A Broadside elképesztően pusztító közelharcokban, nem véletlen az a Ranked tiltás. A SO-14 pedig a skilles játékosok kezében viselkedik igen kezesen, ha megfelelő célzással rendelkezel, akkor szinte lézerként pusztíthatsz a pályákon.

KV Broadside

SO-14

Ahogy látható, ezúttal is szépen leolvashatjuk az ajánlott kiegészítők listáját. A Weapon Tuning értékek sem maradnak ki, hogy biztosan a legütősebb állapotában vihessük be a fegyvereket Ashika, Al Mazrah vagy épp Vondel területére.

Íme az e heti adag – Ezek a Warzone és MW II csomagok érkeznek hamarosan

 

×