Már nagyon közel a búcsú a TOTS-tól.

Sajnos már csak pár óra és véget ér a Team of the Season. Tartalom szempontból ez egyáltalán nem probléma, elvégre már több mint egy hónapja tart, viszont a sport kedvelőinek ez egy jelzés, hogy bizony kezdetét veszi a nyári szünet.

Mostantól egészen augusztusig biztosan nem lesznek olyan lapok a játékban, ami a valóságon alapszanak és akár fejlődhetnek is. Jön viszont a Shapeshifters, illetve szinte biztos, hogy a FUTTIES is, előbbi már a ma esti tartalomfrissítéssel.

S ha már ilyen közel a megjelenés, az adatbányászok is úgy döntöttek, ideje kiásni a kliensben elrejtett tartalmakat.

Kiderült többek között, hogy nem egy, hanem legalább két Shapeshifters csapatot is kapunk majd, így a mai megjelenés csupán “csak” egy Wave 1 keret lesz.

Aki játszott a tavalyi FUTTIES alatt, emlékezhet kis koronákra, amik a Prémium lapokat jelezték. Idén már a Shapeshifters alatt is jönnek ehhez hasonló lapok, amiknek igazán lehet örülni, ugyanis könnyebben lesznek linkelhetők.

Íme a várható Team 1 kerete:

 

Őszintén szólva, bőven láttunk már jobb, izgalmasabb keretet ennél. Fernandes kérdéses lesz, valamint Hazardból is kihozhatna valami extrát az EA Sports, bár ahogy ismerjük őket, valószínűleg annyi lesz, hogy LW pozi helyett RW-ben fog felbukkanni a belga. Depay érkezése mondjuk érdekessé tudja tenni az eseményt, toronymagasan a legizgalmasabb lapja lehet az első hullámnak.

×