Nem mindenki fog számítani erre a párosra.

Graves és Leblanc egyaránt buffokat kapott a közelmúltban, aminek köszönhetően egyre népszerűbbekké váltak. Most, hogy mindkét bajnok meta-közelinek számít, logikus, hogy együtt is játsszák őket. (LeBlanc középmezőny, Graves viszont Tier 2)

Kettejüknek hihetetlen mennyiségű burst sebzése van, ami mindig elég lesz egy célpont megöléséhez, különösen, ha mindketten használják az ultijukat.

Ennek ellenére a két hős már a korai szakaszban is jól szinergizál egymással. Leblanc remek gank-előkészítő lehetőségekkel rendelkezik, köszönhetően a láncaiból származó root-nak (E), így Graves gyorsan követheti saját mobilitásával, távolsági autoattackjaival és képességeivel. Ráadásul Leblanc is kifejezetten mozgékony, ami segít azokban a szituációkban is, amikor Graves kerül szorult helyzetbe a dzsungelben. Az alacsonyabb szinteken kevesen gondolnak erre, de midesként másodsorban a jungler munkáját kell segíteni és nem feltétlenül fordítva.

Tekintettel arra, hogy mindkét bajnoknak két különböző típusú sebzése van, az ellenfeleknek nehezebbé válik az ellenállások halmozása is.

Mindaddig, amíg ketten elegendő erőforrásból tudnak gazdálkodni (farm, buffok, stb.) a játék során, rettenetesen nyomasztó páros lesz belőlük az ellenfélre nézve, akik könnyedén elvihetik a hátukon a meccseket.

Ezt olvastad már?

Nézd, amíg lehet! – 20 (!!!) remek film és sorozat kerül le a Netflixről

 

×