A kínai Zephyrus bemutatja az első rózsaszín dizájnnal büszkélkedő GeForce RTX videokártyáját, amitől nagyon cuki géped lehet.

Pontosan tudjuk, hogy PC-építéskor néha nem csak a teljesítmény számít, hanem a külsőségek is. Azok számára, akik nagyon szeretik a rózsaszínt, kiváló ötletünk van. A kínai Zephyr ugyanis bemutatta a teljesen pink, aranyos virágos dizájnnal ellátott videokártyát. Ha még nem hallott a Zephyrről, abban semmi meglepő nincs, a gyártó ugyanis egyelőre csak Kínában értékesít. Nemrég a Twitteren @harukze5719 fedezte fel az új cuki kártyát, ami tulajdonképpen nem is olyan drága – írja a VideocardZ.

Rózsaszín RGB mindenki cuki gamer gépébe.

Természetesen nem ez az első eset, hogy rózsaszín vagy anime-stílusú videokártyát látunk, de sosem lehet tudni, hogy kinek mi tetszik meg éppen. Ez a szép rózsaszín Zephyr RTX 3060 Ti egy non-OC kártya, aminek a specifikációja a régebbi RTX 3060 Ti GDDR6-os változatán alapul. Egyetlen 8 tűs tápcsatlakozót, 8 GB memóriát és 1750 MHz-es standard boost órajelet kapunk. Az ITX formátumú kialakítás említést érdemel, de ezen kívül semmi rendkívüli nincs ezen a kártyán, kivéve a lap színét.

 

A rossz hír, hogy a kártyát csak Kínában lehet kapni, nagyjából 80 ezer forintnak megfelelő összegért.

Ezt láttad már?

Megaszongyuk: Ezért nem biztos, hogy olyan nagyszerű lesz a Star Wars: Outlaws

 

×