Jack Sparrow kapitány visszatér egy újabb kalandra, ezúttal magyar rajongók alakításában.

Biztosan vagyunk benne, hogy rengeteg filmrajongó szeretné Johnny Deppet viszontlátni Jack Sparrow szerepében, aminek talán a Disney örülne a legjobban. Miközben azonban Depp kijelentette, hogy nem kíván visszatérni, magyarok szeretnék kitölteni azt az űrt, amit hagyott maga után. Legalábbis ami Jack Sparrow legújabb kalandjait illeti. A magyar rajongókból álló Slemmerfilms Studio most arra vállalkozott, hogy közösségi finanszírozásból alkosson egy teljesen új filmet, természetesen nem hivatalosan, hiszen a franchise jogai továbbra is a Disney birtokában vannak. Az most megjelent előzetes alapján viszont fantasztikus film készülne.

Itt a Karib-tenger kalózai: A lámpás titkai című film előzetese, ismert magyar színészek hangjával.

„Jack Sparrow kapitány visszatér egy újabb kalandra! Angelica, Jack és a brit flotta parancsnoka, Robert Maynard eszeveszett hajszát vívnak a Titkos Lámpás mágikus erejéért. Azonban olyasmivel kell szembenézniük, amire sohasem számítottak… Vajon készek feláldozni mindent a kincs megszerzéséért?” – olvasható a film leírásában.

Fontos megemlíteni, hogy a szereplők egy része magyar, de persze külföldi szereplők is megmutatják magukat. A magyar előzetesben ismert magyar színészek kölcsönzik a hangjukat.

„A lámpás titka című fan filmünk tökéletesen illeszkedik a franchise-ba. Hatalmas Karib-tenger kalózai rajongók vagyunk, ezért vágtunk bele ebbe a projektbe. Közel 70-en dolgozunk éjt nappallá téve, hogy egy minőségi “folytatást” készíthessünk” – írják az alkotók.

Aki szeretné támogatni a Slemmerfilms Studió alkotását, az IDE kattintva megteheti. Neked hogy tetszik?

 

Ezt láttad már?

Több százezer gépet fertőzhetett meg a Minecraft – itt a vírusos bővítmények listája

 

×