Nem csak, hogy vicces mém készült TheVR Jani fejével, de valaki igazi festményt is készített belőle. A festés teljes folyamatát megnézheted.

Talán mondhatjuk, hogy a TheVR csapata azon túl, hogy remek tartalmakkal szórakoztatja a közönséget, Magyarország egyik legjobb közösségét is magáénak tudhatja. Ez többek között abból is kiderül, hogy a követők/rajongók rendszeresen készítenek különböző alkotásokat a srácok és a munkájuk alapján. Ezek leggyakrabban olyan mémek, melyekre az utóbbi időben a Jani és Pisti videóban is szívesen reagál.

Most az egyik mémet valósította meg valaki igazi festmény formájában.

Az ominózus mém a hetekkel ezelőtti, 4. mém-reakciós videóban volt látható, melyen Jani feje egy szerzetes testén látható. Ez 0:54-től látható.

 

Egy lelkes rajongó, Anett pedig úgy gondolta, valódi festményt készít a képből, melyet meg is osztott a We Love the VR csoportban. Íme:

Anett ráadásul nem csak a festményt mutatta meg, de a Youtube-on azt is megnézhetjük, hogyan készült el.

„Sziasztok! Mint már jópáran biztos tudjátok, elkészült a „Jani barát” festményem és a hozzá tartozó speedpaint videó is” – írta az alkotó a csoportban. Íme az elkészülés teljes folyamata:

 

Ezúton is gratulálunk mém alkotójának, valamint a gyönyörű festményhez is. Ebből is látható, hogy milyen király művészeti alkotásokat inspirálhat a TheVR. Még ilyet!

Ez is érdekes:

Animések figyelem! – Előrendelhető a Manga és az Anime kézikönyve

 

×