Egy régi várományos már biztosan bővül ezzel a lehetőséggel.

A CS:GO fejlesztői március végén leplezték le, hogy valóban dolgoznak a Counter-Strike következő részén, mely nemes egyszerűséggel a „2” nevet viseli magán. A Source -> Source 2 motorváltás tényét hivatott kihangsúlyozni ez a név, ám rengeteg új funkciót is várhatunk majd a játékba. A fejlesztők a sokkal jobb láthatóságot és az átdolgozott füstgránátokat hangsúlyozták ki első körben, ám messze lehet még a lista vége.

Utoljára március végén érkezett frissítés a Limited Test klienshez, így lassan időszerű volt egy újabb bejelentés, update. Az elmúlt napokban némi mozgolódást olvashattunk le a színfalak mögött, mely szerda hajnalban tényleges frissítésé manifesztálódott.

Érkeznek a Zeus skinek?

A Valve az elmúlt időszakban frissítette a CS:GO/CS2 Workshop oldalát is, nem csak a fájlokat. Itt a skinek tervezőinek nyújtanak segédleteket, legyen szó leírásokról vagy épp konkrét modell, textúra fájlokról. Eddig a nyers játékfájlokból kellett kihalászniuk ezeket a designereknek, ám immáron dedikált alapokat kaptak a cégtől. Ez azt is megerősítette, hogy a Zeus X27 is bővülhet majd skinekkel az új játékban. Már az első órákban észrevették sokan, hogy „inspect” animációt kapott a Taser, úgy tűnik, hogy nem is ok nélkül. Természetesen CS:GO/CS2 hivatalos Twitter fiókja sem hagyta annyiban a dolgot, nem maradhatott el a szokásos, Office tematikájú gif sem. 

Nagy CS2 frissítés érkezett:

Hatalmas CS2 frissítés érkezett – Átalakul teljesen a fegyvervásárlás is

×