Hétvégi mozizáshoz a legjobb szívvel ajánljuk a Netflix egyik újdonságát, ami mostanában arat a toplistákon – ilyen a Faithfully Yours.

Bár a Hűséges barátnőktől az IMDb ítészei annyira nincsenek oda, meg vissza, a thriller láthatóan bejött a Netflix közönségének, technikailag az egész világon. Ekkora siker európai és főleg holland alkotástól meglehetősen ritka:

az eredeti címmel Faithfully Yours rövid idő alatt 77 országban lett a platform egyik legnézettebb tartalma

jelentette a Mafab. Az egyik legmenőbb holland kortárs rendező, André van Duren baromi jó témához nyúlt: két barátnő sztoriját dolgozza fel, akik mintaéletet élnek, mintaszerű hétköznapokkal és párkapcsolattal, vagy családdal, de közben mindent lehet róluk állítani, csak azt nem, hogy minta barátnők.

Forrás: Netflix

Bodil és Isabel láthatóan remekül kidolgozott egy stratégiát a kicsapongásra: a családjuknak azt állítják, hogy rendszeresen együtt töltenek egy-egy hétvégét – és ezt kreatív tervezéssel a közösségi médiában is szépen igazolják -, viszont közben gyakorlatilag egymást fedezik a hűtlenkedésben. Mindketten a csajos programok kamu fedezékében bujkálva folytatnak titkos viszonyt, ami egészen addig remekül megy a naiv férjeik szeme láttára, amíg Isabel váratlanul el nem tűnik.

Hogyan lehet egyszerre megvédeni a felgyülemlett titkokat és kideríteni, hogy mi lett a nővel? Izgalmasnak ígérkezik.

A film szinkronosan nézhető a Netflixen, ez meg itt az előzetese, aminek a hangminőségéért mi kérünk elnézést a kiadó helyett, viszont a streamingen nézve már nyilván nem ilyen gyatra a hangkeverés:

 

Bőven lesz mit nézni a következő hónapban is:

Visszatér a Black Mirror és a Vaják! – Itt az összes film és sorozat, ami júniusban jön a Netflixre

 

×