Hasznos újítást kapunk.

A Rainbow Six Siege fejlesztői május 14-én leleplezték a Year 8 Season 2 újdonságait. Az új Operator ezúttal sem maradhat el, ám több, izgalmas fejlesztés is érkezik. Több Defender Operator kap egy új gadgetet, de az Arcade mód rajongói is örülhetnek az állandó Playlisteknek. A Replayekben pedig végre szabadon használhatjuk a kamerát, így sokkal izgalmas szemszögekből is visszanézhetünk egy-egy összecsapást.

A fejlesztők már akkor kiemelték, hogy a Shooting Range is változni fog. Most is rengeteg aim training alkalmazás rendelkezésünkre áll a célzásunk fejlesztéséhez, ám a konzolosok számára ezek nem opciók. A Rainbow Six Siege programozói úgy döntöttek, hogy az in-game megoldást gondolják tovább, így minden platform hasonló lehetőségeket kaphat a fejlődéshez.

Így néz ki a megújított Shooting Range!

A Rainbow Six Siege fejlesztői a fenti videóban prezentálták is az újdonságokat. Beszéljünk akár mozgó, fekvő vagy guggoló játékosokról, netán piros pontokról, bátran gyakorolhatunk majd. A célzás mellett természetesen a különféle játékmechanikákat is szabadon próbálgathatjuk, hogy aztán éles meccsen is bevethessük azokat. A Y8S2 – Dread Factor pontos megjelenési idejét egyelőre homály fedi, valamikor 2023 júniusának elején, közepén érkezhet meg az éles szerverekre.

Átalakított formában tér vissza a R6S egyik legmegosztóbb játékmódja

 

×