Sokan, még maguk az alkotók is úgy futottak neki a 8-9-ik és főleg a tizedik filmnek, hogy az utolsó lesz. De ez az iram nem akar lassulni.

Nagyon úgy fest, hogy a Fast & Furious franchise a magyar címe ellenére az istennek nem akar meghalni, mert a valamivel több mint 20 év alatt tíz mozifilmet megérő sorozat további részeket kaphat, és nem,

NEM spin-offok, hanem rendes folytatások formájában.

Erre enged következtetni a Dom Torretto tolvajcsászárt tizedszer is eljátszó Vin Diesel legutóbbi nyilatkozata. Mivel a Fast X a héten nyit a mozikban, a múlt hétvégén megtartották a zártkörű világpremiert, a színészek jelenlétében, akik a vörös szőnyegen nyilatkozva promótálták az alkotást, például a Fandangonak nyilatkozva. Diesel az IGN szerint azt mondta a gyorsinterjúban, hogy messze nem biztos a lezárás.

Groot mérges. Forrás: Universal Pictures

„Amikor forgattuk a filmet, a stúdió megkérdezte: ‘lehetne-e kétrészes’?, majd amikor megnézték ezt az elsőt, érdeklődtek, hogy tudnék-e a Fast X fináléból trilógiát készíteni”

– fogalmazott sokatmondóan a színész-producer. Filmbeli partnere, Michelle Rodriguez erre pakolt rá még egy lapáttal, amikor hozzáfűzte: „ez egy háromrészes sztori”. A riporter ennél többet nem tudott kicsalni belőlük, ezért megkockáztatta a konkrét kérdést: „ez azt akarja jelenteni, hogy éppen most erősítettétek meg két további film készítését?”. Erre Diesel rövidre zárta a témát: „nem akarok itt bajba kerülni”.

 

Egy biztos: a színész nagyon szerelmes a Fast szériába, amit nemrég A gyűrűk ura franchise-zal emlegetett egy szinten (:D), így ha rajta múlik, vénemberként, járókerettel is a Dodge Chargerben fogja rángatni a sebességváltót. A trilógiát ebből a pár mondatból és a tizedik film borítékolható kasszasikeréből kiindulva nyugodtan kész tényként kezelhetjük. A Fast X a széleskörű világpremierrel egyidőben, május 18-án jelenik meg a magyar mozikban.

De van, aki neked fizet, csak nézd már meg:

330 ezer forintot fizetnek, ha végignézed a Halálos iramban mind a 10 részét

 

×