Az elmúlt napokban izgalmas adásokat láthattak az Unibet Hungary Twitch csatornájának nézői. Japánból jelentkezett be a Leet stábja.

Aki esetleg nem ismerné, a DreamHack a világ legnagyobb digitális fesztiválja, ahol a gaming és az esport kapja a legnagyobb teret, a koncertek, kiállítók és a digitális művészet legnagyobb bemutatói mellett. A DreamHacket a világon számos helyen megrendezték már, a múlt hétvégén pedig Tokióban zajlott az esemény.

Az Unibet Magyarország együttműködésében a Leet csapata előben mutatta be a DreamHack legfontosabb pillanatait és persze Japánt.

A DreamHack Tokyo a világ egyik legnagyobb gaming/esport és zenei rendezvénye, ahol a számtalan kiállító mellett versenyek és koncertek várták az érdeklődőket. Május 13-án és 14-én többek között League of Legends, Valorant, FIFA 23 és Street Fighter vagy épp Rainbow Six: Siege versenyek szórakoztatták a gamereket, a mindkét nap látható zenei produkciók mellett. A DreamHack Tokyo teljes bemutatása mellett Dani, Evi és Boldizsár bevezette az Unibet Magyarország Twitch csatornájának nézőit Japán rejtelmeibe.

A DreamHack Tokyo 1-2. nap

Az esemény napjain megmutattuk nektek többek között a helyi Cosplay-versenyt, a tech-kiállítókat, cégeket, játékokat és az esemény legfontosabb részeit.

Japánból minden

Annak érdekében, hogy a nézők láthassák, milyen elképesztő ország Japán, a stáb igyekezett minden szórakoztató helyet, látványosságot, boltot és persze videojátékot bemutatni a nézőknek.

 

A japán út során mind a 4 nap folyamatosan betekintést nyerhettünk a DreamHack eseményeibe és Tokió városának leglátványosabb részeibe.

A teljes adásokat az Unibet Magyarország Twitch csatornáján találod.

×