Igazi bestia került a repertoárba.

A Warzone 2 Season 3 Reloaded múlt szerdán érkezett meg a szerverekre. A korábbi fegyverfelhozatalt több szinten is erősítették, illetve gyengítették. Ahogy azonban az lenni szokott, új játékszerekkel is megajándékozták a játékosokat. Az egyik az FTAC Siege, míg a másik a bejegyzésünk főszereplője, a GS Magna. A Call of Duty fejlesztői nem finomkodtak, amikor a pisztoly megálmodásán ügyködtek az irodában.

Gyakorlatilag egy automata Desert Eagle-t sikerült a játékba implementálni, mely mindent el is árul annak erejéről. Természetesen a Warzone 2 szakértők, tartalomgyártók egyből el is kezdték vizsgálni az újdonságokat, hogy átfogó képet kaphassunk azok erejéről.

Nézzük is, hogy érdemes felszerelnünk az újoncot!

Ebben ezúttal is Metaphor lesz a segítségünkre. Őt is meglepte a fegyver nyers ereje, ám nem győzi kihangsúlyozni, hogy közelharcok esetén tudjuk ezt a potenciált kihasználni igazán. Az elképesztő TTK értékei mellett kiemelendő a nagyon kellemes hip-fire pontosság, így az agresszív játékosok számára is remek alternatíva lehet. Az Akimbo kialakítás pedig nem is kérdéses, nem csak menő, de jóval hatásosabbá is teszi a pisztolyokat. Nézzük is az ajánlott kiegészítők listája:

  • Muzzle: EXF Fifty GS
  • Barrel: SA Longshot-50
  • Ammunition: .50 Hollow Point
  • Magazine: 13-Round Mag
  • Rear Grip: GS Magna Akimbo

Jó próbálgatást!

Ha a győzelem a cél – Ezek a legjobb Warzone 2 fegyverek Rankedre

 

×