A casting csapat állítólag arra kérte a meghallgatásra jelentkező színészeket, hogy olvassanak fel sorokat a The Last of Us 2. játékból.

Sajnos nem szolgálhatunk jó hírekkel azoknak, akik már nagyon várják a The Last of Us HBO sorozat második évadát. Ha csak kicsit is érdekel a szórakoztatóipar, akkor tisztában vagy a Writer’s Guild of America elnevezésű írósztrájkkal. Az írók az egész iparágban az utcára vonultak, hogy jobb munkakörülményeket és jobb fizetést követeljenek, ez pedig több film és sorozat teljes leállítását eredményezte. Természetesen írók nélkül nincsenek forgatókönyvek, és számos produkciót jelenleg felfüggesztettek, amíg nem teljesülnek az írók követelései.

A Variety most azt is megerősítette, hogy emiatt a The Last of Us sorozat második évadának gyártása is leállt. A lap szerint a 2. évad szerepeinek castingja egészen a hét elejéig zajlott, ahol a casting csapat állítólag arra kérte a színészeket, hogy olvassák fel a The Last of Us Part 2 játék szövegét.

Az első évad rajongói tisztában lehetnek azzal, hogy Craig Mazin írta a sorozat nagy részét, míg a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann is írt néhány epizódot. Mazin jelenleg maga is sztrájkol, és Druckmann sem dolgozik a sorozaton. Mivel nincsenek írók, az HBO casting csapatának nincsenek forgatókönyvei, amelyeket a színészek felolvashatnának. A forgatás azonban a reményeik szerint még 2024 elején elkezdődhet.

Nem nagyon tudni, mikor ér véget a sztrájk, bár reméljük, hogy a nagy streamingszolgáltatók, mint a Netflix, inkább előbb, mint utóbb teljesítik a követeléseket. A WGA jelenleg azt kéri, hogy a sorozatokon hat-tizenkét íróból álló csapat dolgozzon, és hogy ezek az írók kapjanak rendszeres munkát.

Reméljük, hogy mielőbb megoldódik a probléma, és folytatódhat a casting és a forgatás.

Ezt láttad már?

BRÉKING: Teljesen új Call of Duty játékot kapunk idén, már a nevét is tudjuk

 

×