Egy nagy sikerű animációs Netflix-sorozat és egy masszív buff kellett ahhoz, hogy ez a hős kirobbanthatatlan lehessen a köztudatból.

Egy nagy sikerű animációs Netflix-sorozat és egy masszív buff kellett ahhoz, hogy Caitlyn kirobbanthatatlan lehessen a köztudatból. Azonban nemrég megérkezett egy hatalmas nerf-pofon, ami megrengette a megrengethetetlennek tűnő seriffet.

Miután a 2022-es szezonban szinte az egész bot lane meta-t teljesen uralta a játék minden szintjén, Caitlyn továbbra erős választásnak számít, viszont megcsappant az érinthetetlen aurája. A Riot mindezt az után volt csak hajlandó előidézni, hogy a 2022-es világbajnokság fő szakaszának vége után Caitlyn 87,5 százalékos választási arányt tudott felmutatni.

Ez a mutató egyébként a League of Legends történetének egyik legopresszívebb kompetitív ADC karakterévé tette a mesterlövészt.

Jelenleg Caitlyn továbbra is elnyomó karakternek számít, ha olyan bajnokokkal párosul, mint Morgana vagy Lux, akik képesek egyesíteni megkötéseiket (root, stun) Caitlyn csapdáival. Ám amíg nem hajtanak végre bizonyos változtatásokat, valószínűleg Piltover seriffje számos ciklus idejére szolgálaton kívül lesz – sok League játékos legnagyobb örömére.

×