Ismét elsüti a nagy poént a webáruház, hogy fokozza az érdeklődést a többi ajánlata iránt – mutatjuk mikor derül ki a friss ajándék.

Nem árulja el az Epic Games Store, hogy a következő akciós ciklusban, május 18-tól milyen játékot, vagy játékokat vág hozzád díjmentesen.

Csak egy biztos: lesz valami.

Az áruház ingyenes meglepetései azt szolgálják, hogy az Epic behozza valahogy mintegy másfél évtizedes hátrányát a Steammel szemben. Ha digitális game vásárlásról van szó, a többség még mindig automatikusan a Steamet kezdi el begépelni a böngészőbe. Ezen változtatna valamelyest az Epic és remek stratégiával minden héten ad 1-2, vagy több játékot, kiegészítőcsomagot, bővítményt, stb.

Ha rendszeres Leet olvasó vagy, tudod, hogy nálunk mindig az első pillanatban találsz leírást és tippeket az ingyenessé váló játékokról. Most viszont csak annyit tudunk jelezni: hamarosan kiderül, hogy milyen díjmentes ajánlattal jelentkezik az Epic május 18-25-e között.

A Mystery Game promóciót egy viszonylag csalódást keltő akció után dobja be az Epic, hiszen sokan voltak elégedetlenek azzal, hogy legutóbb csak kiegészítőket tettek ingyenessé – azokat is csak egy konkrét játékhoz (annak tulajdonosai viszont okkal törtek ki örömkönnyekben). A következő ajánlat várhatóan valamilyen értékesebb, nagyszabásúbb játék ingyenessé válása lesz, már ha az Epic tartja magát a saját hagyományaihoz (általában nem hiába csigázza fel a gamereket).

A friss Mystery Game magyar idő szerint május 18-a 17 órától lesz ingyenesen letölthető és megtartható.

Addig is ezeket kapot ajándékba tőlük:

Akciófigyelő: A merész életstílusban segít a Epic ingyenes ajánlata

 

×