Minden idők legparább és legbetegebb szupergenyája is bekerülhet a legújabb Mortal Kombat játékba.

Vészesen közeleg a legújabb Mortal Kombat bejelentése. A NetherRealm legalábbis már elkezdte felkészíteni rá a rajongókat egy rövid, de igen titokzatos, megannyi találgatásnak megágyazó teaserrel, ami alapján sokan azt gondolják, hogy az újabb etap valójában nem egy folytatás, hanem egy teljes rebootja lesz a verekedős játéksorozatnak.

Ez persze rövid úton ki fog derülni, hisz valószínűleg napokon-heteken belül le fogják rántani róla a lepet. Ehhez közeledve viszont nem csak a játék körüli felhajtás, hanem a pletykavonat és a szivárogtatások is megindultak, melyekben már a megjelenési dátumot, az árazását, de még a vendégszereplőket is tudni vélik.

Ez utóbbi egyébként azért is borítékolható, mert hiába reboot, az már egy régi hagyomány, hogy mindenféle a Mortal Kombathoz egyáltalán nem kapcsolódó karakter is bekerül a brutális bunyókba. Korábban ilyen volt például a Predator és az Alien, a Terminátor, Jason Vorhees, a Robotzsaru, Spawn, vagy még megannyi más mellett John Rambo.

A Mortal Kombat 1(2)-ben természetesen szintén lesznek ilyen vendégbunyósok, ha pedig hihetünk a fejlesztőkhöz közelálló pletykásoknak, akkor ezúttal sem kis nevekkel agyalhatjuk véres péppé egymást. A források szerint két karakter már biztosan bekerül, akik a kifejezetten felnőtt szuperhősös vonalról érkeznek.

Az egyik vendégkarakter Peacemaker (alias John Cena) lehet, aki a DC univerzum egyfajta torz Amerika Kapitánya. Vele először a James Gunn-féle Öngyilkos Osztagban találkozhattunk, és mivel azonnal közönségkedvenc lett belőle, ezután az HBO Maxon egy saját sorozatot is kapott. A másik szuperember még ennél is nagyobbat fog szólni, aki nem más,

mint a Superman erejével rendelkező narcisztikus pszichopata Homelander.

A The Boys legnagyobb genyája tehát a pletykák szerint választható karakter lesz az új Mortal Kombatban. Nagyon remélem, hogy ez valóban igaz, hiszen most először irányíthatnánk játékban az elmebeteg Hazafit, aki valószínűleg hatalmas slágere is lesz az online harctereknek. Azt ugyanakkor nem tudni, hogy a karakter képregényes vagy sorozatos verziója kerülne-e be, de meglepődnék, ha végül nem Anthony Starr fizimiskája köszönne vissza.

Mindezt a hivatalos bejelentés előtt persze érdemes fenntartásokkal kezelni, de szerencsére már arra sem kell sokat várni.

via – Windows Central, The Gamer | Borítókép: Covered Geekly

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ez a játéktörténelmi IGAZ vagy HAMIS olyan nehéz, hogy senkinek sem sikerül hibátlanra

 

×