Egy Modern Warfare 2 játékos megosztotta, hogyan lehet John Wick fegyvereit életre kelteni a játékban, miközben a rajongók a crossover megjelenését követelik.

Ahogy azt talán mindenki látja, a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 készítői szeretnék, ha kicsit ez a játék is Fortnite lenne, legalábbis ami a skines kollaborációkat illeti. Erre már az első részben is volt példa, legutóbb pedig focisták vagy épp Tini nindzsa karakterek érkeztek operátorként. A közösség azonban nagyon régóta beszél arról, hogy nagyon örülnének egy John Wick kollaborációnak, vagyis nagyon jó lenne egy Wick operátor-skin vagy épp fegyverek.

Bár a John Wick-kollaboráció egyelőre csak vágyálom, egy játékos megmutatta, hogyan lehet a karakter legikonikusabb fegyvereit összeállítani a játékban.

A Redditen ‘denzlegacy’ négy különböző loadoutot posztolt képernyőfotókkal, amik az eddig megjelent John Wick filmek alapján készültek. Mindegyik esetben az egyes emlékezetes jelenetekben használt fegyvereket idézik fel. Az M4 loadout például az első filmben Viggo embereinek kiiktatására használt CA-415-ösre hasonlít, míg a Dragon’s Breath KV Broadside loadoutot a 4. részben látható felülnézetes jelenet ihlette. A P890-es John jellegzetes pisztolyát hivatott helyettesíteni, amit ugye minden filmből ismerünk.

John Wick’s arsenal
by u/denzlegacy in ModernWarfareII

Persze jogos lehet a kérdés, hogy bár ezek a fegyverek nagyjából úgy néznek ki, mint amiket John Wick a filmekben használt, mennyire lehet eredményes a pályán? Kétségtelen, hogy többek között az M4, megfelelő beállítással még mindig hatásos lehet a multiban és a Warzone 2-ben is.

Amíg arra várunk, hogy a fejlesztők tényleg elhozzák John Wicket a játékba, addig ezekkel a fegyverekkel lehet menőzni egy kicsit.

Ezt láttad?

330 ezer forintot fizetnek, ha végignézed a Halálos iramban mind a 10 részét

 

×