Változtatásokat követelnek emiatt a játékosok.

Ha valaki kellően kreatív, akkor kismillió módon megnyerhet egy Warzone 2 meccset. Olyat viszont nagyon ritkán látni, hogy valaki az utolsó másik játékos eliminálása nélkül a gulágból húzza be a menetet – most azonban erre is láthattunk egy csodaszámba menő példát.

Hiba vagy szerencsés véletlen?

Egy ColtsNetsSharks nevű játékossal történt az ominózus eset, amiről egy videót is megosztott Redditen. A játékos szerint körülbelül 15 percen keresztül rohangált fel és alá az Al Mazrah Blacksite gulágjában, de egyszerűen nem találta az ellenfelét. Aztán nagy meglepetésére bevillant előtte a Victory, a meccs végén pedig az ő neve állt az első helyen.

I, uhhhh, just won a game after being in the gulag for 15 mins
by u/ColtsNetsSharks in CODWarzone

A legtöbbek szerint ColtsNetsSharks egy korábban, már az első Warzone-ban is romboló hiba miatt nyerhetett így. A bug miatt hiába az egész pályát beterítő halálos gáz, az a gulágban tartózkodó játékosokra nem hat. Igen ám, de ez még mindig nem magyarázza, hogy miért nem találta hosszú percekig az ellenfelét – aki egyébként akár el is bújhatott, esetleg egy másik hiba miatt teljesen láthatatlanok voltak egymás számára, és mikor az egyikük kilépett, a másik automatikusan nyert.

A Warzone 2 játékosok közössége emiatt most azt kéri a fejlesztőktől, hogy módosítsanak a gulág szabályain, hogy a továbbiakban semmiképp se lehessen onnan meccset nyerni. Ez a kérés pedig abszolút érthető, hiszen eléggé igazságtalan azokkal szemben, akik mindeközben a pályán próbálják kiharcolni a győzelmet.

Ezt is érdemes elolvasnod:

8 híresség, akik kiverték a hisztit, mert viccet csinált belőlük a South Park

 

×