Néha érdemes körülnéznünk a felhozatalban.

A Warzone 2 megjelenésekor több hét kellett ahhoz, hogy kialakuljon egy alap meta. A játékosok az első időszakban próbálgatták a lehetőségeket, a Weapon Tuning szekció is ismeretlen volt. Azóta több metaváltást is megélt a játék, jelenleg egyértelműen a Kastov 762, az FJX Imperium és a Vaznev-9K hármasa uralja a játékot. Szintén kiemelhetjük a Cronen Squallt, melyen a játékosok jelentős része az Aim OP-V4 sightot használja.

Tényleg ez lenne a legjobb választásunk?

Sally is a Dog mostanában több érdekes kísérletet is végrehajtott a Warzone 2 fegyvereivel, tárgyaival kapcsolatban. Ezúttal a fenti sightot és annak lehetséges alternatíváit vette górcső alá. A videó kifejezetten friss, május elsején került publikálásra a YouTube-on, így biztosan a jelenlegi adatokkal, statisztikákkal dolgozik.

A tartalomgyártó szerint kiváló alternatíva, sőt, néhány esetben jobb választás is lehet a SZ Recharge-DX. A távcső nagyon tiszta képet ad és nagyjából a visszarúgás vizuális visszajelzése is hasonló az OP-V4-hez. Nagy eséllyel a játékosok jelentős része azért használja az OP-V4-et, mert a kezdeti időszakban ahhoz nyúltak többen. A Recharge-DX nagyobb látóteret biztosít a használata közben, mely akár távolabbi, akár közelebbi célpontok esetén is jól jöhet. Mindenképp érdemes lehet tehát kipróbálni mindkét sightot, ha eddig nem tettük volna, jól látható, hogy még mindig bukkanhattunk meglepetésre a felhozatalban.

Visszatér a régi kedvenc? – Ezek most a Warzone 2 legjobb fegyverei

 

×