Péntek van, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is elkezdődik a Team of the Season időszak.

Péntek van, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is elkezdődik a Team of the Season időszak. Na jó, talán már egy napja élvezhetjük, ugyanis az új Season Rewardok közül már szerezhettünk magunknak TOTS Moments lapokat, ahogyan a Silver Stars mögé is el van rejtve egy. Sőt, egy furcsa hiba miatt már pár órája nyitható Morata és Pavlidis TOTS lapja, így technikailag már el is kezdtük… De itt most a hivatalos szón van a hangsúly, az pedig csak 19 órakor történik meg.

Minden TOTS dupla élvezetet ad, egy nagyobb, magasabban értékelt keretet, na meg egy kisebb ligát vonultat fel. Az első ilyen páros a közösség által megválasztott Community TOTS lesz, a hozzá tartozó kis liga, pedig a holland első osztály. A helyzet pedig az, hogy ismerve a hollandokat, ebben az esetben akár még jobban is örülnék pár lapnak onnan.

Szerencsére lesz is lehetőség nyitni belőlük, a Red Pickek között innentől kezdve TOTS lapok fognak megbújni, s nyithatunk is majd közülük szép számmal. A stresszmentes, tökéletes energiabefektetés/eredmény arányú 11 győzelem a Weekend League-en bőven elég lesz mindenkinek ahhoz, hogy jó lapokat nyisson.

A Community TOTS keretét egyébként már be is mutatták az adatbányászok, ők lesznek az első hét főszereplői:

A pontos statokat még nem tudni, de Alexis Sánchez, Coman, De Gea, Bernardo Silva és Gabriel Jesus lesznek a csapat zászlóvivői.

A leakből látszik, hogy tényleg nem látták előre a pontos statokat az adatbányászok, Moratának ugyanis 91-es összértéket jósoltak, míg a glitchnek köszönhető korai megjelenéséből tudjuk, hogy csak 88-as kártyát kapott.

Ezt olvastad már?

Győzd le a LEET munkatársait és vigyél haza uRage nyereményeket – Várunk a Tavaszi MondoConon!

 

×