Az eredeti mém így szólt: a harcos bizonyára eltörte a gerincér, mert annyira meghajlott a háta.

Az eredeti mém így szólt: a harcos bizonyára eltörte a gerincér, mert annyira meghajlott a háta. Többen abban bíztak, hogy Sivir is részese lesz annak az elitnek, akiket átdolgoztak 2022 júniusában, ám szomorúan kellett konstatálniuk, hogy a Riot Games ezúttal sem kezdett a helyzettel semmit.

Ám ennek az időszámításnak vége, ugyanis a Riot Games bejelentette: a 13.9-es frissítéssel végre Sivir is megkapja a maga támogatását. Új Splash Artot kap a hős!

Nem ez az első alkalom, hogy a Riot csak úgy frissíti egy bajnok eredeti képét. Legutóbb például Hecarim, Varus és Kassadin kapott új képet.

A Redditen természetesen egyből felkapták a mémet, volt, aki külön ki is emelte, hogy „Sivir végre szabad, hiszen gerincet kapott a fejlesztőktől.”

Összességében örülnek a 2023-as változásnak a játékosok, de többen nehezményezték, hogy szerintük a színek élénksége csökkent az évek során, így most nem elég élénk a hős képe. Volt, aki emiatt szabályosan unalmasnak nevezte az új Splasht.

Az új Splash Art – Riot Games

Persze ez egy újabb kérdést is felvet, hogy vajon ez egy Sivir átalakítás első jele? A Riot így is elég elfoglalt a karakterfrissítések terén, jelenleg éppen Skarnert készítik elő, akinek a VGU-ja ráadásul még késik is, az eredeti tervek alapján már játszanunk kellene vele.

Akárhogy is, a Sivir Splash frissítés május 3-án landol az élő szervereken.

BRÉKING! A britek döntöttek: NEM veheti meg a Microsoft az Activision Blizzardot

 

×