Sokkal többet tud, mint amit ígér.

Az elmúlt évek során a Call of Duty fejlesztői több lehetőséget biztosítottak a játékosoknak, hogy személyre szabhassák a fegyvereiket. Ilyen volt a Create-A-Class funkció vagy épp a nem is olyan régen debütál Weapon Tuning felület. A Warzone 2 játékosok jelentősen támaszkodnak is ezekre, a tartalomgyártók is sokszor megadják már az értékeket a kiegészítők mellett.

Elkerülhetetlen azonban, hogy ezek ellenére ne emelkedjen ki egy-egy fegyver vagy épp kiegészítő a mezőnyből. A fejlesztők aktívan figyelik az ilyen eseteket, de ahogy az ISO Hemlock esete is mutatja, akár hónapokig is uralhatja a listák élét egy tárgy. Úgy tűnik, hogy ezúttal egy SMG kiegészítő juthat hasonló sorsra, melyet a legtöbb szakértő szerint kötelező használni.

Nézzük is, hogy melyik lehet ez az OP attachment!

TheKoreanSavage a fenti videóban prezentálta a kiegészítő erősségeit. A Bruen Pendulum muzzle az SMG összeállítások elkerülhetetlen szereplője lehet ebben a szezonban. A fegyver visszarúgásán és pontosságán olyan mértékben javít, mely mellett már nem tudnak elmenni a Warzone 2 szakértők sem. Hip-fire buildekben is kiváló szolgálatot tehet, akár még közepes távolságok esetén is. AR és LMG fegyverek esetében sajnos le kell mondanunk az attachmentről, hiszen ezúttal egy SMG exkluzív kiegészítőről beszélünk.

Társasjáték lesz a Call of Dutyból, de miért kell ehhez Kickstarter kampány?

 

 

×