A vadonatúj AMD Ryzen™ Z1 sorozatú processzorral meghajtott ROG Ally készen áll, hogy uralja a játékvilágot.

A Republic of Gamers (ROG) büszkén jelenti be a ROG Ally-t, mely egy hihetetlenül nagy teljesítményű, Windows-alapú kézi konzol. Az élvonalbeli AMD Ryzen™ Z1 sorozatú processzorral működő Ally könnyedén szeli át az AAA-címeket és kimagaslóan tálalja az indie játékokat. A fényes és nagy frissítési gyakoriságú érintőképernyő biztosítja, hogy a játékosok még a szabadban játszva is tisztán látják a tartalmaikat. Az Ally könnyű, 608 grammos kialakításának és ergonomikus fogantyúinak köszönhetően egész nap könnyen hordozható és sokoldalúan használható.

Hihetetlen AMD-s teljesítmény

A vadonatúj AMD RyzenTM Z1 sorozatú processzorral és RDNATM 3 grafikával rendelkező ROG Ally soha nem látott szintű kézi játékteljesítményt nyújt. A könnyebb indie és a grafikailag intenzívebb AAA játékokban is garantált a kiváló játékélmény, amit a ROG Zero Gravity termikus rendszere tesz lehetővé. Az exkluzív fejlesztés kettős ventilátoros rendszert használ ultravékony hűtőbordákkal és nagy súrlódású hőcsövekkel, hogy az Ally bármilyen helyzetben hűvös maradjon.

A zászlóshajó játékteljesítményhez megfelelő panelre van szükség, és az Ally ebben sem okoz csalódást. A 120Hz-es full HD (1080p) panellel és Adaptive Sync támogatással a játékosok rendkívüli mozgástisztaságot élvezhetnek a gyors tempójú játékokban, fps ingadozás esetén is szakadás vagy akadozás nélkül.

A kijelző maximális fényereje 500 nit, így a játékosok könnyedén nyomon követhetik az eseményeket nagyobb kihívást jelentő környezetben, például a szabadban. Ez az érintőképernyős kijelző zökkenőmentesen lehetővé teszi a navigációt a Windows asztalon, amikor a játékosoknak módosítaniuk kell a beállításokat vagy telepíteniük kell a következő játékukat, alkalmazásaikat.

Teljes értékű Windows 11

A ROG Ally Windows 11 operációs rendszert futtat, ami azt jelenti, hogy a játékosok egyetlen eszközön hozzáférhetnek az összes kiadói könyvtárukhoz és streaming szolgáltatásaikhoz. Nem számít, hol érhetők el a legújabb és legjobb játékok, az Ally-n szinte minden elérhető, bárhol és bármikor. A Windows asztalon való navigálás zökkenőmentes élmény, akár az Ally joystickjaival és gombjaival, akár a Windows érintőképernyő-támogatásával.

Ezenkívül az Armory Crate speciális kiadása debütál a ROG Ally-val, amely testreszabott gyors teljesítményű módkapcsolókkal, játékindítóval, játékon belüli segéddel, Aura Sync támogatással és még sok mással szolgál. A ROG emellett a Game Pass Ultimate 90 napos próbaverzióját is kínálja, amellyel a felhasználók azonnali hozzáférést biztosítanak több száz AAA és indie játékhoz, amint elindítják az Ally-t.

Ergonomikus és könnyű kialakítás:

Egy hordozható számítógépnél és egy kézi konzolnál a súly és az ergonómia a legfontosabb tényezők egyike. A ROG mérnökei több év alatt tökéletesítették a ROG Ally alakját és súlyát, amíg meg nem győződtek arról, hogy megalkották a tökéletes gépet, amelyet egész nap könnyedén hordozhatunk. A mindössze 608 grammos Ally súlya sohasem lesz nehéz a játékosok hátizsákjában vagy kezében, így hosszú órákon át megszakítás nélküli és kényelmes játékot tesz lehetővé.

Az Ally ergonomikus kialakítása a markolatokkal folytatódik, a hátulján található egyedi háromszög alakú textúrával a játékosok bármilyen szögből szilárdan tarthatják a gépet. A ROG stílusvonalak nem csupán díszítik a markolat tenyéroldalát, hanem a fogás stabilitását is segítik.

ROG Ally bemutató május 11-én

A ROG Ally részletes specifikációjáról és árazásáról a május 11-én megrendezésre kerülő bemutatón hull le a lepel, nem sokkal utána pedig a hazai piacon is elérhetővé válik.

 

×