Remélhetőleg javul a pontossága.

A multiplayer játékok legnagyobb problémája 2023-ban is a csalók kérdése. Sajnos tökéletes védelem nincs, még az iparág legjobbjának tartott Valorant Vanguardon is átjuthatnak a rossz szándékú játékosok. A Warzone 2 sem kivétel ez alól, hiába dolgozik a játék mellett az előző klienshez elkészült, kernel-szintű Ricochet.

A fejlesztők a Season 3 érkezése előtt bejelentették, hogy vicces büntetésekkel fogják jutalmazni a csalókat. Nem csak a Cronus, XIM és hasonló hardveres eszközöket szűri ki a rendszer, hanem a túl gyanús játékosokat is. Az alábbi büntetésekkel találkozhatunk:

  • Cloaking – Elrejtik a csalás nélkül harcoló, legit játékosokat a csalók elől
  • Disarm – A fejlesztők kiveszik a csalók kezéből a fegyvereket, így a legkeményebb aimbot birtokában sem tudnak már tovább lőni
  • Damage Shield – A csalás nélküli játékosokat hiába lövik a csalók, egyszerűen nem sebeznek majd a lövedékek

Úgy tűnik már aktív a funkció, ám rossz embert talált magának!

A frissítést követő napokban egy Warzone streamer, NitroLuke arra lett figyelmes, hogy a játékosok eltűnnek a képernyőjéről. Akkor fel sem fogta, hogy mi történik, de hamar kiderülhetett, hogy a fentebb megnevezett „Cloaking” büntetést szabta ki rá a játék. Úgy tűnik, hogy olyan statisztikákkal rendelkezett, melyet gyanúsnak jelzett a rendszer. Mindeközben természetesen szó sem lehet csalásról, a stream is aktív volt a pillanat idején. Remélhetőleg az elkövetkezendő időszakban javítanak a hatékonyságon, hiszen az sem túl jó, ha csalás nélkül játszó játékosokat érnek ilyen meglepetések.

Long Range bestiák – Ezek most a Warzone 2 legjobb választásai, ha távoli a célpont

 

×