Miután ismét el kellett halasztani a The Day Before megjelenését, a játék fejlesztői most a bétatesztről és a Steamre való visszatérésről beszélnek.

Megmondom őszintén, személy szerint nagyon vártam a The Day Before megjelenését, mivel nagyon szeretem a The Division hangulatát is. Nagyon örültem annak is, hogy zombik, sőt bázisépítés is lesz benne, nem beszélve az autókról. A korai videók után azonban kiderült, hogy a játék egyáltalán nincs köszönőviszonyban a videókkal, sőt a címet többször elhalasztották már. Legutóbb pedig védjegy problémák miatt le is került a Steamről. Sokan egyre inkább kételkednek abban is, hogy a játék egyáltalán létezik.

A zombis túlélő MMO fejlesztői viszont most azt állítják, hogy a közeljövőben érkezik a bétateszt, amikor a játék visszatér a Steamre.

A Fntastic szerint most minden a tervek szerint halad, annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban a csapat körül sorban jöttek a botrányok. Felröppent, hogy fizetés nélküli önkéntesek dolgoznak náluk, aztán jöttek a szerzői jogi problémák stb. Azok pedig, akik egykor lelkesedtek a zombis MMO-ért, kétségbe vonták a játék létezését is.

A hivatalos The Day Before Discordon egy adminisztrátor most bejelentette, hogy az Fntastic bétatesztet tervez a játék november 10-i megjelenési célja előtt – írja a GameRant. A bétateszt mellett az adminisztrátor megnyugtatta a játékosokat, hogy a játék mögött álló csapat keményen dolgozik azon, hogy a The Day Before időben visszatérjen a Steamre a megjelenés előtt.

Bár ez jó hír azoknak, akik még mindig reménykednek a játékban, hivatalos dátumot nem közöltek arról, hogy mikor lesz a bétateszt, vagy hogy a stúdió mikor hozza vissza a Steamre. A Discordon csak annyit közöltek, hogy a bétateszt a novemberi megjelenés előtt várható, így a rajongók hasznos visszajelzéseket adhatnak, amivel kijavíthatják a játékot.

A The Day Before a tervek szerint 2023. november 10-én jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Ez is érdekes:

Kellett, mint egy falat vér: sorozat lesz az Alkonyatból

 

×