Ezek a Fortnite skinek a közízlés ellen elkövetett legnagyobb bűnténnyel érnek fel.

Nem lennék az Epic Games fejlesztői helyében, akiknek megállás nélkül kell tervezniük a potenciálisan pénztárca nyitogató Fortnite skinek tömkelegét. Valószínűleg sokan közülük már rég kiégett, vagy ha nem, akkor az óriási mennyiség alatti nyomás miatt hamarosan egész biztosan ki fog.

Nem lehet könnyű tartani az állandó mennyiséget, így már csak a nagy számok törvénye alapján, illetve a kiégési ráta miatt alkalomadtán be-becsúszik néhány olyan skin is, amire senki sem lehet büszke. Persze a játékosok között is bőven akadnak „speciális” ízléssel megáldottak, akik imádják azokat a „különleges” kinézeteket, amiket a nagy átlag inkább messze elkerülne.

De nevezzük nevén a dolgot: a Fortnite tele van kifejezetten ocsmány, giccses, vagy egyenesen gusztustalanul megtervezett skinnel.

Mindegy, hogy ezek hogyan és miért sikerültek így, a lényeg, hogy léteznek, és néha még a Store-ban is felbukkannak, hátha valaki véletlenül rányom a vásárlás gombra. Ebben a cikkben pedig a teljesség igénye nélkül kigyűjtöttem a játék történetének általam legvállalhatatlanabbnak vélt darabjait, melyeket méltán nevezhetünk a közízlés ellen elkövetett legsúlyosabb bűntettnek.

Guerrera Colorada Skin

Guerrera Colorada skint, illetve az összes Colorada permutációt egy népszerű mexikói szuperhősről mintáztak, amit nagyon nem kellett volna. Megmagyarázhatatlanul szar, de cserébe nagyon olcsón szokták mérni. Ízlésficamos pizsihősöknek kötelező.

Naomi Osaka Skin

Naomi Osaka egy egész híres japán teniszező, akivel kapcsolatban ezt a giccses idióta skint is sikerült összehoznia az Epicnek. Akadnak más hasonló kinézetek is hozzá, egyik rosszabb, mint a másik…

Pinkie Skin

Pinkie 2020 február 13-án mutatkozott be a Shopban, csak minek?

Abyss Skin

Az Abyss lehet, hogy néhányaknak bejön, de a jóízléső játékosok messzire elkerülik – pláne, hogy 1500 V-Buckért vesztegetik. Van ennél sokkal rosszabb, de ettől még nem lesz kellemesebb ránézni.

Bendie Skin

A felfújható gülüszemű Bendie skinre egyszerűen nincs magyarázat: kifejezetten ocsmány és egyáltalán nem vicces.

Twistie Skin

Twistie a hasonló problémákkal küzdő barátnője Bendie-nek, akivel már 4 éve rontják a közízlést.

Candyman Skin

Candyman a megtestesült Valentin napi nyálparádé. Gusztustalanul giccses, kifejezetten ötlettelen és ocsmány.

The Brat Skin

The Brat a két lábon járó hot dog. Nem ez az egyetlen skin, amit valamilyen étel inspirált, az viszont egészen biztos, hogy ez mind közül a legocsmányabb.

Flytrap Skin

Flytrap talán az egyik legtúltoltabb skin valaha. Lehetett volna belőle akár egy jó kinézet is, de láthatóan a tervezője sem nagyon tudta, hogyan lehet egy húsevő növényt Fortnite-ba konvertálni. Egyszerűen rossz ránézni.

All-Hallow’s Steve Skin

All-Hallow’s Steve talán a Fortnite történetének legmegúszósabb darabja, ami nem csak unalmas, de kifejezetten randa is.

Bao Bros Skin

Bao Bros a Flytrap után egy másik kiváló példa arra, amikor az alkotók elvetik a sulykot. Az ázsiai konyha egyik ékessége inspirálta skin akár lehetett volna jó is, de így inkább csak az ember étvágyát űzi jó messze.

Beastmode Skin

A Fortnite-ban nem ritkák a meches skinek, és a többségük elég menő, de a Beastmode és annak összes permutációja annyira megúszós és vérunalmas, hogy ijesztgetni lehetne velük.

Burial Threat Skin

A Burial Threat skinsorozat összes létező darabja elmondhatatlanul pocsék és lusta, amelyekkel még csak meg sem próbálják az eredetiség látszatát kelteni. Szimplán csak fogták a focista kinézeteket és rájuk húztak egy szarul sikerült zombi skint.

Crypt Crosser Skin

A Crypt Crosser pontosan ugyanaz, mint az eggyel feljebbi rémdarab, nem több, s nem kevesebb.

Doom Dancer Skin

Hogy még jobban nyomatékosítsam, hogy mennyire megúszós az Epic zombis mániája, álljon itt a Doom Dancer, ami az alap szuperhőskollekció zombisítottja. Ezt konkrétan bármelyik skinre ráhúzhatják, majd „újként” árulhatják a Store-ban. Bár kérdés, hogy ki fizetne ezekért, hisz élőhalott témában találni ezeknél sokkal, de sokkal jobbakat.

Extinguished Firebrand Skin

És nem, nem unják, az Extinguished Firebrandért is pénzt kérnek.

Dozer Skin

A Dozer skinre egyszerűen nincs magyarázat: kezeslábasba bújtatott denevér-lámpáshal-hambi trió nemcsak unalmas, de kifejezetten rossz rájuk nézni. Meglepő lehet, de 1200 V-Bucksot kérnek érte…

Ezek lennének hát a Fortnite leggázabb, legocsmányabb skinjei, melyekkel büntetni lehetne. Ha viszont valamit hiányolnál, akkor mindenképp mutasd meg nekünk kommentben!

Képek: ProGameGuides

Ezt is érdemes elolvasnod:

8 híresség, akik kiverték a hisztit, mert viccet csinált belőlük a South Park

 

×