A múlt héten derült ki, hogy az HBO Harry Potter sorozatot készít, és máris azt pletykálják, hogy megvan a három főszereplő.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, az 7 évadon keresztül, minden Harry Potter könyvet feldolgozó sorozat-adaptáció készülőben van, és az HBO streaming szolgáltatásában lehet majd elérni. A projekben maga az írónő JK Rowling is részt vesz, és természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy vajon kik lesznek az új főszereplők.

A Yahoo! legfrissebb cikke szerint egy, a produkcióhoz közel álló TikTokker már tudja, hogy kik alakítja majd a három főszereplőt, Harry Pottert, Hermionét és Ront. Természetesen ez csak szivárgás, és az is lehet, hogy teljesen kamu, szóval nem árt fenntartásokkal kezelni. Ha viszont igaz a hír, akkor a következő színészekre számíthatunk majd a sorozatban.

Ha minden igaz, a brit színész, Toby Woolf alakítja majd Harry Pottert, aki a Pistol és a Rare Beasts című filmekben vált ismertté.

A feltételezés szerint Bronte Carmichael lesz majd az új Hermione. A színésznőt nemrég az Andorban, a Trónok harcában és a Barátom, Róbert Gidában láthattuk.

A Pán Péter és Wendy színésze, Joshua Pickering lehet az új Ron.

A forrás továbbá azt állítja, hogy Tom Felton visszatérhet Lucius Malfoy szerepében, Helen Mirren alakíthatja Minervát, míg Blair Underwood lehet a befutó Dumbledore szerepére. Mivel az is felmerült, hogy Adam Driver játszhatná Pitontt, az egészet nem árt fenntartásokkal kezelni. Valószínűleg ez nem szivárgás, csak egy rajongói casting.

A három potenciális főszereplő közül Bronte és Joshua már 14, illetve 15 éves. Tekintettel arra, hogy a sorozat több mint 10 évig fog futni, lehet, hogy már „túl idősek” a szerepekhez. Egyelőre hivatalos cast nincs.

Ezt láttad már?

Kukából szedte össze az alkatrészeket – így építs szemétből játékképes PC-t!

 

×