A 2023-as LEC Spring Groups során összesen 24 meccset játszottak, ám csak egyetlen League of Legends bajnok büszkélkedhet 100 százalékos „pick-or-ban” jelenléttel.

A 2023-as LEC Spring Groups során összesen 24 meccset játszottak, ám csak egyetlen League of Legends bajnok büszkélkedhet 100 százalékos „pick-or-ban” jelenléttel.

Azok a rajongók, akik követik a profi szcéna mérkőzéseit és tisztában vannak a frissítési ciklusokkal, valószínűleg nem fognak csodálkozni azon, ha azt mondom, Annie-ről van szó. A mid laner a 13.3-as patch buffjai óta az egyik legnépszerűbb bajnok a játékban, mind Solo Queueban, mind a kompetitív közegben. A 2023-as LEC Spring Split csoportkörében 100 százalékos P&B-arányt ért el. Ebből leginkább a tiltólistán láthattuk a tűzvarázslattal aprító kislányt, ám amikor átkerült a rostán, háromszor választották a középső sávba, egyszer pedig a támogató szerepkörbe.

Sőt, amikor Annie átjutott a tiltási szakaszon, a középső ösvényen 100 százalékos győzelmi arányt ért el, mindhárom meccset megnyerte. Ennek ellenére nem volt ilyen szerencséje támogatóként…

Ha valaki abban bízott, hogy ez az arány változik majd a rájátszás során, sajnos el kell, hogy keserítsük, ugyanis a tegnapi Team BDS kontra Vitality találkozón folytatta a kiemelkedő szériáját Annie, szintén 100%-os jelenlétet tudott felmutatni. Viszont annyi pozitívum megtalálható a történetben, hogy a Vitality választotta a második meccsen, ám a BDS kiváló megoldást talált rá Cassiopeia személyében. A találkozót simán nyerte 3-0-ra a BDS.

A LEC Spring Split hátralévő meccseit a 13.6-os frissítésen fogják játszani. A 13.7-es frissítésben kicsit gyengítettek az E képességén, ám ez nem lesz hatással az európai liga döntő szakaszára.

Ezt olvastad már?

Teljes átrendeződés az élen – Ezek a Warzone 2 legjobb fegyverei a frissítés után

 

×