Közeleg a dupla XP-hétvége a Modern Warfare 2 és Warzone 2 játékosok nagy örömére, amikor nagyon gyorsan lehet szintet lépni.

Amikor a Warzone 2 megjelent, nagyon sokan panaszkodtak arra, hogy nagyon lassan lehet szintet lépni, vagy éppen fegyvert fejleszteni a játékban. Nem kell emiatt aggódni viszont olyankor, amikor elindul a dupla XP időszak, ilyenkor ugyanis tényleg lehet normálisan haladni és fejlődni. Máris mutatjuk, hogy mikor lesz igazán megéri játszani.

Jövő héten mehet a grindolás, jön a Modern Warfare 2 és Warzone 2 dupla XP event.

Modern Warfare 2 és Warzone 2 Double XP dátumok

A fejlesztőknek köszönhetően már lehet tudni, hogy mikor lesz a következő Warzone 2 & Modern Warfare 2 Double XP időszak. Nem is kell a hétvégéig várni, hiszen jövő héten, PS-en már csütörtökön indul a móka, egészen pontosan április 20-án.

Az időszak alatt Double XP, Double Weapon XP és Double Battle Pass XP trió lesz elérhető, vagyis mindenből dupla jár, így garantáltan minden téren hatalmasat fejlődhetsz. Íme a pontos dátumok platformonként:

  • PlayStation-exkluzív dupla XP időszak: április 20. – Indulás: Magyar idő szerint este 7. (19:00)
  • Minden platformon Double XP, Weapon XP és Battle Pass XP: Április 21. – április 24. – Indulás: Magyar idő szerint este 7. (19:00)

A dupla XP időszak április 24-én, magyar idő szerint este 19 órakor ér véget. Egyébként ha a Twitchen nézed a CDL’s Major 4-et, akkor még Double XP tokeneket is szerezhetsz.

Ezt láttad már?

Ha ez számít – Ezek a PS5 és Xbox Series X/S játékok futnak 120 fps-sel

 

×