Ennyi volt, pedig több mint egymillió ügyfélnek van náluk legkevesebb 2,5 millió előfizetése, ami brutális, ezért nem is hagyják őket az út szélén.

Jelenleg ismert formájában megszűnik a DIGIMobil, pedig 2,5 előfizetése van nála több mint 1,1 millió ügyfélnek. Az ő szolgáltatásuk nem vész el, csak átalakul, de ennél drasztikusabb döntést is hozott az új, magyar tulajdonos:

azonnali hatállyal leállították az előfizetések értékesítését

írja a HVG. A lap szerint mindez a működés racionalizálása és értékesítési cél jegyében történik, így a 4iG külön cégbe szervezi át a DIGI Kft. mobilhálózati infrastruktúráját. A vállalat közleményben tudatta a döntést a sajtóval, azt is elárulva, hogy a meglévő DIGIMobil előfizetések hívás- és adatforgalma 2023. június 1-jétől a szintén általuk felvásárolt Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működik tovább.

Forrás: Westend

A lépéssel a DIGI 2023. december 31-ig garantált áron, a DIGIMobil-előfizetésekben szereplő tarifákon, SIM kártya csere nélkül biztosít országos lefedettséget az ügyfeleknek, magyarul: ha a DIGI-nél van előfizetésed,

csak azért nem kell SIM-et cserélni, hogy a nyártól a Vodafone hálózatán keresztül szolgáljanak ki.

A legrosszabb technikai teendő egy manuális átállítás a készülékeden, de erre is csak régebbi telefonok esetében lehet szükség. A PC Fórum hozzáteszi: az átállás miatt az eddig bejelentett és közelgő áremelésen túl nem történik további díjváltozás, viszont a hálózat költözésével szerintük jobb lefedettséget fognak kapni a DIGI ügyfelei.

Ez a cég nem tétlenkedik, mióta új a tulaj:

A DIGI megint árat emel – Egy hónap múlva, nem is kicsit, és nincs felmondás

 

×