2023 áprilisában összesen 29 remek cím int búcsút a Netflixnek.

Megszokhattuk már, hogy a streaming szolgáltatások kínálata alkalomadtán, de leginkább havi forgásban megújulnak. Filmek és sorozatok jönnek-mennek, a nézők örömére és bánatára valami bekerül, valami pedig épp lekerül a platformokról.

Ez a fajta fluktuáció februárban is érezhető volt, hisz az év második hónapjában is töméntelen mennyiségű újdonságot nézhettünk a Disney+-on, az HBO Maxon, vagy az Amazon Prime-on, de a legnagyobb mozgás mindig a Netflixen szokott lenni. Mennyiségre legalábbis semmiképp sem panaszkodhatunk, új tartalomban abszolút verhetetlen a piacvezető streaming szolgáltatás, ugyanakkor a kínálattól elbúcsúzó filmekből is itt számlálhatjuk a legtöbbet.

A Műsoron hívta fel a figyelmet rá, hogy az alábbi 29 film és sorozat április folyamán eltűnik Netflixről, ezt követően pedig már más szolgáltatásokon lesz érdemes keresni őket. Szóval, ha valamelyik pont a “később majd megnézem” listát gyarapítja, akkor azt érdemes lesz mielőbb kipipálni.

ÁPRILIS 1.

ÁPRILIS 3.

ÁPRILIS 11.

ÁPRILIS 14.

ÁPRILIS 23.

ÁPRILIS 29.

ÁPRILIS 30.

Ha pedig bármelyik szerepelne a későbbre mentett filmek és sorozatok listádon, akkor jó hír, hogy néhány filmet és sorozatot más streaming szolgáltatáson megtalász, ezeket a Műsoron.hu cikkében ellenőrizheted, ha semmiképp sem szeretnél lemaradni róluk.

A távozókat kompenzálandó bőséggel akadnak érkezők is áprilisban, ezeket a tartalmakat az alábbi cikkünkben tudod megnézni:

Visszatér a Power Rangers – Íme az összes film és sorozat, ami áprilisban jön a Netflixre

De ezt is jó tudni:

Megjött a Netflix esze – Mostantól teljesen máshogy érkeznek és készülnek a filmek

 

×