Több dologra is utalnak a tartalomgyártók.

Bár a Warzone 2 fejlesztői jelentkeztek egy blogbejegyzéssel múlt hét közepén, több kérdés is nyitott maradt. A valódi patch notes-ra pedig várnunk kell még kedd/szerda estig. Nem derült ki, hogy mit értenek kulcsfontosságú változások alatt Snipereknél, ahogy az is titok, hogy mely fegyvereket érinti nerf vagy buff. A hétvégén pedig egy újabb téma is felmerült a közösségi oldalakon.

A játék megjelenése óta kritika éri a TTK értékeket (Time-To-Kill, öléshez szükséges idő), de a karakterek mozgásával sem elégedettek a játékosok. A mozgás egyértelműen lassabbnak hat, míg az öléshez szükséges idő olyan kevés, hogy a jó játékosok hátrányba kerülhetnek miatta.

Nagy eséllyel mindkét problémát orvosolhatja a Warzone 2 Season 3!

A néhány szerencsés tartalomgyártó és játékos, aki kipróbálhatta az új szezont, egyértelmű utalásokat hintett el Twitteren. A változások pontos listáját és módját nem ismerjük, ám az elejtett mondatok alapján bizony komoly fejlesztésekkel debütál majd az új szezon. Ha a közösségi visszajelzésekre hallgattak a fejlesztők, akkor a mozgás gyorsabbnak hathat majd, míg a TTK értéken növelhetnek. Remélhetőleg a szerdai frissítés után mindenki elégedetten csatlakozhat majd be a Call of Duty szervereire. Most már nem kell sokat várnunk, alig 48 órán belül élvezhetjük már az újdonságokat.

Ami már biztos:

Négy új fegyver és megannyi újítás – Ez vár ránk a Call of Duty Season 3-ban

 

×