A Modern Warfare 2 és a Warzone 2 fejlesztői megerősítették, hogy a Season 3 során megérkezik a játékba a Discord-integráció.

A tegnap este folyamán már részletesen beszámoltunk arról, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a Modern Warfare 2 és Warzone 2 Season 3 során. A tegnap megjelent részletes blogbejegyzésben egy rakás frissítésről lehullott a lepel, azonban a szemfülesek felfigyelhettek egy érdekes részre. A fejlesztők ugyanis megerősítették, hogy a

PC játékosok megkapják a Discord-integrációt.

Ez bizonyára nagyon jó hír azoknak, akik szeretnek kommunikálni a csapattal a játék közben, és a Discord használata nehézséget okozott. Sajnos a helyzet viszont az, hogy a blogbejegyzés nem igazán részletezi, hogy az integráció mit takar, így csak találgatni tudunk. Íme, amit közöltek:

„Discord integráció (PC): A beszélgetés és a társalgás helye integrálva lesz a Call of Duty-ba. A Season 3 során a Beenox beépíti a Discordot a Call of Duty-ba PC-verziójába, kezdve a Modern Warfare II-vel és a Warzone 2.0-val. További információk várhatóan a jövő héten jelennek meg a hivatalos Patch Notes-ban” – olvasható a honlapon.

A játékosok közben már találgatják, hogy ez mit is jelent pontosan. Egyesek szerint ez lehetővé teszi majd, hogy csatlakozhassunk egy Discord szobához anélkül, hogy le kéne vinnünk a játékot a tálcára. Szóval ALT+TAB nélkül is elérhetjük a Discord felületet. Mások úgy vélik, hogy talán ezzel könnyebb lesz játékosokat meghívni a Discordra, illetve Discordról meghívni a játékba, teambe stb.

Természetesen ez mind csak spekuláció, meg kell várnunk, míg a jövő héten tisztázzák a részleteket!

Ezt láttad már?

Megjelent az EA Sports FC logója -Ezek a ligák lesznek az EA új játékában

 

×