Rave videóból a gaming piacra – változatos fegyvertárral irthatjuk a többi rákot a Crab Championsban, de párbajozhatunk, versenyezhetünk is.

Videojáték készült a Crab Rave című dalhoz (vagy mihez) készült klipből, amin egy egzotikus sziget – természetesen animált – rákkolóniáját kapja el a bugi. Noisestorm videója hatalmas poén lett, amit a 2018-as év talán legnagyobb mémcunamija követett.

 

A ritmikusan riszáló ízeltlábúak mutatványából roguelike stílusú, harmadik személyű akció shooter készült,

és Crab Champions néven meg is jelent a hétvégén – vette észre a PC Gamer. A játéknak pár nap után 98 százalékos, vagyis rendkívül pozitív értékelése volt a Steamen, kétezer felhasználótól, szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Crab Rave-ből készült game gond nélkül megfelelt az elvárásoknak.

 

A shooterben szigetről szigetre lövöd-robbantod át magad a szintén rákok, vagy éppen veszélyes bogarak, mágikus lények, illetve rejtélyes szerkezetek képében utadba kerülő ellenségen. A roguelike futamok 20-40 percesek, és

figyelemre méltóan gördülékeny mozgással, illetve harci mechanikával teljesítheted őket.

A Crab Champions alapjáraton 10 euróba kerül a Steamen, de április 8-ig bevezető akcióban, 15 százalék kedvezménnyel, vagyis kb. 3200 forintnyi euróért a tiéd lehet.

Nem ez az első ízeltlábú fight a történelemben – volt, hogy kardoztak is:

Fight Crab – PC után jön a rákkal kardozós játék Switchre

 

×