Nem érdemes a battle royale módból kiindulnunk.

Kijelenthető, hogy a Modern Warfare II Ranked módjában a meta sokkal kiegyensúlyozottabb, mint a battle royale kliensben. Nem véletlenül. Egyrészt az eltérő körülményeknek köszönhetően sokkal stabilabb választásokkal találkozhatunk. Másrészt a CDL szabályzatok miatt a túl OP fegyvereket hamar be is tiltják a módban, így a játékosoknak esélye sincs kihasználni, megszokni ezeket.

A Modern Warfare II kompetitív játékosai éppen ezért AR-ként ISO Hemlock helyett a TAQ-56-ot használják előszeretettel. SMG fronton pedig a Vaznev mellett teszik le sokan a voksukat. Természetesen az egyéni faktor itt is sokat számít, így érdemes lehet néha más fegyvereket is kipróbálnunk. Sokan húznak a Sniperek felé is az utóbbi időszakban. A lista aljáról nem érdemes válogatnunk, de a legjobb 5-10 fegyver sosem okozhat csalódást.

A Vel 46 jobb lenne, mint a Vaznev?

A CDL több játékosa is átváltott az MP7-re, mint például Shotzzy, így tényleg valós alternatíváról beszélhetünk. A népszerű streamer, Aydan is elégedett volt az SMG kipróbálása után, így mindenképp megérheti megizzasztani pár meccs erejéig. Természetesen ezúttal sem hagyott minket loadout nélkül, nézzük is az ajánlott kiegészítők listáját:

  • Muzzle: Bruen Pendulum
  • Underbarrel: FSS Sharkfin 90
  • Magazine: 30 Round Mag
  • Stock: Demo RXT Stock
  • Rear Grip: Schlager Soldier Grip

Igazi ajándékeső – Így húzhatod be a CDL Major 4 Warzone 2 és MW II ajándékait

 

×