Szinte biztos, hogy volt már boldogabb a League of Legends közösség egyik legmegosztóbb tartalomgyártója, Tyler1.

Szinte biztos, hogy volt már boldogabb a League of Legends közösség egyik legmegosztóbb tartalomgyártója, Tyler1. A harsány streamer ugyanis jelenleg Európában tartózkodik, hogy itt is megmutatja, mennyire tehetséges a Riot Games játékában.

 

A kihívását március 16-án kezdte, célja pedig, hogy feljusson Challenger szintre. Ez önmagában persze neki nem lesz kihívás, ugyanis egy halom felhasználóval teljesítette ezt már, sőt mi több, az összes lehetséges feladatkörben. Nekifutott már ennek a kihívásnak Koreában is, s most az európai játékosoknak kell rettegniük tőle.

Vagyis hát sajnos fordítva, ugyanis a tartalomgyártó minden ép idegére szüksége van ahhoz, hogy működjön a kihívás. Az európai játékosok ugyanis teljesen kiégetik őt, számtalan stream sniper keseríti meg a mindennapjait, valamint a toxikus magaviselet sajnos a tetőfokára hágott.

Körülbelül 2 héttel és legalább 400 meccsel a kihívás kezdete után Tyler1 előrehaladása stagnál. Kényelmetlen, 53%-os győzelmi arányt tud csak felmutatni, s már napok óta úgy tűnik, hogy megragadt Master szinten. Viszont ez nem teljesen a streamer hibája.

Legutóbb, néhány erősen frusztráló játék után, Tyler1 beleásta magát egyik társa hátterébe, akiről kiderítette, hogy szándékosan dobja el a Tylerrel folytatott meccseit. A tartalomgyártó megtudta, hogy ezt a játékost a múltban már felfüggesztették, de a Riot Games viselkedési csapata egy fellebbezést követően feloldotta ezt. Ez, kombinálva azzal, hogy az EUW Challenger Climb nem egészen úgy halad, ahogy tervezte, a streamert teljesen kiborította.

Maradjunk annyiban, hogy Tyler monológjában csak a kötőszavak tűrik meg a nyomdafestéket, így teljes egészében nem idéznénk. Az viszont tény, hogy lehetne sokkal alaposabb a Riot Games, amikor tiltásokról, vagy feloldásokról dönt.

Sajnos úgy tűnik, hogy már nem játékosok, vagy Riot munkatársak döntenek a legtöbb tiltásról, hanem egy automatizált rendszer, ami sok esetben még azt is bünteti, akit nem kellene. Vissza kellene hozni a Tribunalt, az volt a League of Legends aranykora!

Ezt olvastad már?

Rendesen arcon csapja a LoL metát a 13.7-es frissítés

 

×