Kevésbé lehetne hátborzongatóbb az Xbox Game Pass eddig bejelentett új kínálata: jön egy nagy vérmocskos horror és pár indie menőség is.

Minden hónapban új, izgalmas játékokat kapnak az előfizetők a Game Passon, és május hónapban sem fogsz csalódni, ha közéjük tartozol – írja a The Loadout: közeleg a Bethesda következő nagy dobása, illetve néhány érdekes indie játék is, híres franchise-okból.

Nézzük milyen újdonságokat pakolnak fel neked az Xbox Game Pass amúgy sem elhanyagolható kínálatába, a következő hónapban!

Redfall – május 2.

A Bethesda várva várt új nagy játéka, a legdurvább vámpírbűvöletben, ami a csövön kifér. Az Arkane Studios Austin fejlesztésében és a Bethesda Softworks kiadásában érkező nyílt világú FPS a fiktív Redfall városban, egy szigeten játszódik, Massachusettsben, az Egyesült Államokban. Itt egy sikertelen tudományos kísérlet után vámpírok légiója szállta meg és zárta el a települést a külvilágtól. A Redfallban rekedt játékosoknak 4 túlélő, Devinder Crousley kriptozoológus és feltaláló, Layla Ellison telekinetikus képességekkel rendelkező diák, Remi de la Rosa katonai mérnök és Jacob Boyer természetfeletti képességű mesterlövész veterán közül kell karaktert választaniuk, hogy szembeszálljanak a vámpírokkal és a velük kollaboráló emberekkel.

 

Megjelenik: konzolra, PC-re, felhőben

Fuga: Melodies of Steel 2 – május 11.

A Fuga: Melodies of Steel lebilincselő történetének folytatása: a taktikai RPG egy évvel az előző játék eseményei után veszi fel a fonalat. A harc nem ért véget: a gyerekek ismét egy tank fedélzetén vetik bele magukat a csatába. Ehhez új, felpörgetett harcrendszert, még több stratégiai lehetőséget és vadonatúj eseményrendést ígérnek a fejlesztők. Még több izgalmas döntési lehetőséged lesz, hogy befolyásold a Fuga-élményt!

 

Megjelenik: konzolra, PC-re

Amnesia: The Bunker – május 16.

Ez egy elhagyatott 1. világháborús bunkerben játszódó belső nézetes horrorjáték. Szállj szembe a sötét folyosókon lopakodó, nyomasztó iszonyattal: keress eszközöket és fegyvereket, majd használd őket, és mindenáron őrizd az éltető fényt! Igazán intenzív horrorkaland, amiben a bőröd alá mászik a félelem és ott is marad. Elég változatosnak ígérkezik, mert a véletlenszerű elemek kiszámíthatatlan viselkedése miatt elvileg nincs két egyforma végigjátszás.

 

Megjelenik: konzolra

A hónap folyamán további játékokat is be fognak jelenteni, így ha ismét újdonságokról kapunk hírt, azonnal megosztjuk Veled.

De májusig vár rád még egy istenkirály április is:

Mindegy, hogy Xboxon, PS-en, PC-n vagy Switchen nyomod, április istenkirály hónap lesz

 

×