Az Activision meglepte a Call of Duty közösséget azzal, hogy bejelentette a Ray Gun replikát, de sokak szerint túlságosan drága lett.

Aki nagy Call of Duty zombimód rajongó, annak nem sok jó hírrel szolgálhattunk az utóbbi időben. Emlékezzünk csak arra, hogy a Call of Duty Vanguard hagyott bennünk némi kellemetlen érzést, sőt sokan erősen fikázták a Treyarch által készített játékot, a zombimóddal együtt. Legfőképpen azért, mert a fejlesztők elengedték a körökre épülő gameplay-t és kivettek klasszikus és szeretett funkciókat. Aztán a Treyarch meghallgatta a közönséget, és visszahoztak mindent, ami régen jó volt a zombimódban.

A Modern Warfare 2-ben viszont nincs zombis játékmód, és egyelőre nem lehet tudni, hogy a Sledgehammer Games tervezi-e, hogy lesz a 2023-as CoD-ban. Most azonban az Activision ismét a zombirajongóknak akar kedvezni, egy Ray Gun replikával,

ám igen csak drágára sikeredett.

 

Aki esetleg nem tudná, a Ray Gun egy ikonikus CoD zombimód-fegyver, ami mind a hét játékban megjelent, amiben volt zombimód. Tegnap az Activision egy 600 dolláros Ray Gun utánzatot jelentetett meg Call of Duty Shop-ban. A fegyver jelenleg csak előrendelhető, várhatóan júniusban kezdik el kiszállítani. A Ray Gun beépített LED-fényekkel és egy egyedi Mystery Box tartódobozzal érkezett.

A közösség tagjai természetesen egyszerre izgatottak, és közben csalódottak az ára miatt.

„Láttam már jobbakat olcsóbban” – írta egy kommentelő. Sokak szerint egy 200-300 dolláros ár sokkal elfogadhatóbb lett volna, már csak azért is, mert a piacon már rengeteg Ray Gun replika létezik. A 600 dollár, amennyiért az Activision kínálja, nagyjából 212 ezer forint.

Persze valószínűleg az igazi rajongókat ez sem tántorítja majd el, hogy megvegyék. Te mit gondolsz? Tényleg túl drága lett?

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Ezt a 40 király játékot most teljesen ingyen bezsákolhatod PC-n

 

×