A Reloaded frissítés hatásait hamar meg lehetett érezni, de két hét után máris alakultak a legtöbbet használt fegyverek.

Most, hogy a Warzone 2 második szezonjának Reloaded frissítése után majd két héttel vagyunk, remekül látható, hogy a Warzone 2-ben legtöbbet használt fegyverek listája folyamatosan változik. Miközben a múlt héten egyértelműen más lett a meta, egy hét alatt is alakult a TOP10. Persze nem az élvonalbeli fegyverek kerültek más helyre, de ha a 10 legtöbbet választott fegyvert nézzük, akkor tetten érhető némi változás.

Bár kissé átrendeződtek az erőviszonyok, az abszolút kedvenceket nem igazán sikerült letaszítani a trónról.

A WZRankednek sikerült a legjobb fegyvereket felsorakoztatnia, így már most pontosabb adatokkal is rendelkezünk, bár közel sem annyival, mint az eredeti kliens esetén:

Természetesen az egyéni játékstílus beleszólhat a választásokba, de ha csak a tulajdonságokat és az általános jellegű viselkedést, kezelhetőséget vizsgáljuk, akkor az első két fegyver valóban jó választás lehet. Kísérletezgetni persze sosem árthat, még március végén is lehet gyöngyszemekre bukkanni. Ha biztosak akarunk lenni a dolgunkban, akkor segítünk abban, hogy a lista két legjobb fegyverét hogyan érdemes használni.

Így állítsd be a lista első két fegyverét:

 ISO Hemlock

Mindent elmond az erejéről, hogy a Modern Warfare II Ranked módjából ki is tiltották. Jelenleg az abszolút király a szigeten, nem igazán van ellenfele. Szintén egy friss választásról beszélhetünk, a Reloaded frissítésben azonban valamilyen oknál fogva még nerfet sem kapott, így a fejlesztők kvázi jóváhagyták az egyeduralmát.

  • Muzzle: Harbinger D20
  • Barrel: Fielder-T50
  • Magazine: 45-Round Mag
  • Optic: Schlager 3.4X
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56

Lachmann Sub

A rutinos rókák kereshetik a Fennec 45-öt a listában, csak nem érdemes. A Season 2 nerfek után egy másik SMG vette át a helyét, jelenleg az ISO Hemlock mellett a játék abszolút metafegyverét köszönthetjük benne. Közelharcra nincs sok párja, a kezelhetősége is pazar.

  • Muzzle: XRK Sandstorm
  • Rear Grip: Lachmann TCG-10
  • Laser: VLK LZR 7MW
  • Magazine: 40 Round Mags
  • Ammunition: 9mm Hollow Point

Ne feledjétek, hogy a lista folyamatosan változik, és mindig tőled függ az is, hogy melyik fegyvert részesíted te előnyben. Azonban egyértelműen látszik, hogy a legtöbb játékos most ezeket a fegyvereket használja a legtöbb esetben. Neked melyik a kedvenced?

Ezt láttad már?

Megkönnyítené az életet: felhőbe költözhetnek a Netflix Games játékai

 

×