A Leet Shopban különleges nasiidőszak indul, hiszen a Mogyi jóvoltából többféle mogyoró- és napraforgó-különlegességet lehet ingyen kipróbálni.

Nem titok, hogy a Leet munkatársai imádják a nasikat, sőt még rendszeres sütinapot is szoktunk tartani. A nasi-élményt most szeretnénk másokkal is megosztani, így a Mogyi együttműködésében Húsvét alkalmából ingyen mogyoró- és napraforgó-különlegességet küldünk ajándékba a Leet Shop rendelések mellé. A te dolgod annyi, hogy megeszed őket!

Húsvét alkalmából minden Leet Shop rendelés mellé 1 csomag CRASSSH! csípős mogyorót és 1 csomag BIT nem csípős napraforgómagot küldünk ajándékba.

Aki esetleg nem ismerné, a CRASSSH! a Mogyi mogyoró- és napraforgómag különlegessége, mely a roppanós tésztabunda mellett egyedi ízeket is kínál. A teljesség igénye nélkül létezik fűszeres csirke, chili & lime, sajt & jalapeno, paradicsom, hagyma-tejföl, magyaros, bacon, chili, sajt, salsa-lime, sőt wasabi ízű kivitel is.

Ezek közül a nagy újdonság a BIT, ami tésztabundában különleges ízesítéssekkel kínál napraforgómagot.

Ne feledd tehát, hogy az ajándék minden egyes Leet Shop vásárlás mellé jár, amennyiben rendelésedet március 27 és április 30 között adod le.

Irány a Shop, jó nasizást és kellemes Húsvétot kíván a Mogyi és a Leet!

×