A Steam új akciójában a valaha volt két legjobb és legtöbb mélységet hordozó horrorjátékot kínálják gyakorlatilag fillérekért.

Nagyon szeretjük a jó játékokat, de még jobban azt, amikor valóban jó címek kiváló áron érhetők el. Ez történik most is a Steamen, amikor két igazán értelmes és mély tartalommal bíró horror/thiller játékot gyakorlatilag egy Starbucks kávé áráért kapható. Ha szereted az igényes játékokat és a sötét, feszült hangulatot, akkor a Steam akciója neked szól.

Most az Inside és a Limbo együtt is csak 3 euró, nagyjából 1100 forint.

A két játék persze külön-külön is megvásárolható a Steamen. Az Inside most 90 százalékos kedvezménnyel csak 1,99 euró, vagyis kb. 788 forint. A Limbo még ennél is olcsóbb, csupán 0.99 euró, vagyis kb. 390 forint. Alapból egyébként a két játék együtt kb. 27 euró lenne, vagyis több mint 10 ezer forint.

Ha választani kéne a kettő közül, biztosan a Limbót választanánk elsőnek, ami 2011-ben hihetetlenül népszerű volt, nem véletlenül. Nem csak horror, de elképesztően mély és elgondolkodtató játék, nem beszélve a hangulatáról és az egyedi játékmenetről. Íme az előzetes:

 

A Limbo tehát egy fantasztikus platformjáték – sötét, ijesztő, fantáziadús, és amit megmutathatsz olyanoknak is, akik nem játszanak videojátékokkal. Ha pedig még sosem játszottál az Inside-dal, de szeretnél egy nagyszerű történetet és horrorélményt, amit gyorsan végigjátszhatsz, akkor itt a tökéletes alkalom. Íme az Inside előzetese:

 

Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

ChatGPT-vel álcázták az appot, Facebook adatokat loptak – Te is bevetted?

 

×